csuCSU Alba Iulia a obținut o nouă victorie împotriva bănățencelor de la BCM Danzio Timișoara. Echipa din Cetate a învins în fața propriilor suporteri într-o partidă care a contat pentru etapa a XIV-a a Campionatului naţional de baschet feminin, Divizia A cu scorul de 76-33.

Reprezentanta județului Alba la baschet feminin CSU Alba Iulia a bifat și cel de-al doilea meci câștigat în acest debut de retur cu Danzio Timișoara. Echipa s-a impus încă de la începu iar victoria a venit fără prea mari bătăi de cap.

Încă din primul sfert, CSU Alba Iulia a preluat conducerea și un coș de trei puncte marcat de S. Cadjo. Din primele 10 minute de joc s-a stabilit o diferență destul de mare în favoarea gazdelor care au terminat sfertul cu scorul de 29-24.

Sfertul al doilea nu a adus prea mari schimbări și s-a terminat tot în avantajul echipei antrenate de către Miroslav Popov. CSU s-a impus cu 18-6.

După pauză, echipa din Alba Iulia a avut aceeași prestație și a continuat să marcheze câștigând astfel și penultimul sfert cu 19-6.

Finalul meciului nu a fost deloc o surpriză pentru cei peste 200 de spectatori din sală. CSU a câștigat cu 76-33.

În întâlnirile directe, scorul între cele două echipe este de , 9-5 pentru CSU, însă universitarele au câştigat 7 din ultimele 7 dispute faţă în faţă. Și în prima întâlnire din acest an între cele două combatante, sportivele conduse de pe bancă de Miroslav Popov au trecut fără probleme la debutul în campionat de timişorence. Echipa universitară s-a impus clar în Sala ”Constantin Jude” din Timişoara, scor 100-37 (26-10, 24-12, 27-8, 23-7), într-un meci fără istoric, dominat clar de la un capăt la altul de CSU, care a câştigat autoritar toate cele patru sferturi.

Surpriză pentru un admirator cu dizabilități:

IMG_0103Alexandru, un susținător al CSU Alba Iulia a avut parte de o surpriză din partea echipei pe care o admiră. Fetele împreună cu conducerea clubului i-au oferit acestuia un tricou pe care erau autografele jucătoarelor și a antrenorilor.

 
 
 

Publicitate

Publicitate