IMG_1213Alba se mândrește cu noi reușite în competiţii de dans sportiv. Top Dance 2007 are din nou sportivi premiați, de data aceasta la Cupa Dance Art și Campionatul Național de Dans Sportiv.

Orașul Târgu Mureș a găzduit, sâmbătă, cea de-a VIII-a ediție a cupei Dance Art. Competiția a reunit peste 300 de perechi de dansatori.

Clubul Top Dance 2007 a fost reprezentat de următoarele perechi:

Adrian Man – Mădălina Pavel loc II standard și loc III latino, 16-14 ani, clasa E – 6 dansuri;

Vlad Dragomir – Denisa Popa loc II, 12-15 ani, debutanți 2 dansuri;

Adrian Oprița – Raluca Polhac loc III, 10-11 ani, clasa E – 6 dansuri;

Luca Popa – Alexandra Man – locul IV, 12-15 ani, clasa D – 8 dansuri;

Vlad Petrut – Cătălina Popa – locul IV, 10-11 ani, debutanți 10-11 ani;

Raul Barlog – Roxana Graur – locul VI, 10-11 ani, precompetițional 2 și 3 dansuri;

Alex Oltean – Alexia Mihaila – locul VII, 12-15 ani, clasa D – 8 dansuri

Orasul Cluj-Napoca a organizat în perioada 7-8 noiembrie, Campionatul National de Dans Sportiv pe clase valorice, un campionat cu un număr record de perechi înscrise, peste 800.

Alba a ieșit în evidență prin perechea Adrian Man – Mădălina Pavel, o pereche de mare valoare care au reușit clasarea în finale atât la standard cât și la latino, și au urcat astfel pe podiumurile Campionatului Național de Clase.

Numărul impresionant de perechi, valoarea perechilor și importanța acestui concurs fac ca aceste rezultate de excepție să claseze Alba între orașele de seama ale dansului sportiv românesc. Astfel, Clubul Top Dance 2007 se mândreşte cu un titlu de vicecampion național la clasa E 16-18 ani prin perechea Adrian Man – Mădălina Pavel, secțiunea Standard; și locul III, secțiunea latino.

„Au fost câteva rezultate de excepție obținute de dansatorii mei. Concursul, de un nivel competițional foarte înalt și o prezenta numeroasă, și cele două finale obținute la Campionatul Național de Clase, ne așează alături de elita cluburilor de dans sportiv din România. Sunt extrem de mândru de reușitele noastre, Top Dance 2007, fiind un club unit, cu dansatori de nivel înalt. Împreună reușim, prin muncă și perseverență, să ținem pasul cu orașele și cluburile mari din aceasta țară. Suntem un club nou, dar ambițios și faptul că echipa noastră funcționează ca o familie ne-a adus în postura frumoasă de a ne face remarcați la nivel național. Le mulțumesc pentru muncă, determinare și ambiție sportivilor și deasemenea pentru încredere și susținere, părinților acestor dansatori, tuturor partenerilor și sponsorilor. Felicitări întregii echipe Top Dance 2007!”, a spus antrenorul Alin Roșa.

 
 
 

Publicitate

Publicitate