Navobi Alba Iulia a debutat cu un eșec pe prima scenă a fotbalului feminin contra echipei UTA Arad cu scorul de 1-5. Partida disputată duminică a strâns aproximativ 200 de persoane  care au asistat la partida de debut a fetelor lui Cătălin Popa.

După aproximativ 15 ani, timp în care județul Alba nu a mai avut o echipă de fotbal feminin în elita fotbalului românesc, albaiulienii s-au bucurat din nou de un regal fotbalistic oferit de reprezentantele sexului frumos.

Meciul a început cu UTA Arad în atac, însă echipa antrenată de Cătălin Popa a reușit să deschidă scorul în minutul 10 prin Clambă care a profitat de greșeala unei arădence și a înscris peste Meszaroș de la aproximativ 15 metri.  UTA Arad a izbutit să egaleze prin Vanu care a înscris pe sub Cioca. După golul egalizator, UTA Arad a continuat să atace poarta albaiuliencelor însă intervențiile portăriței Cioca. În minutul 30, UTA Arad trece în avantaj după un penalty bine executat de Chiș.

Repriza secundă a debutat cu Navobi în atac, dar încet, încet arădencele au revenit.  Lanroc duce scorul la 3-1 după ce trage frumos de la 12 metri din întoarcere.  Lanroc și Haica stabilesc scorul final, un neverosimil 1-5 pentru formația de la Arad.

Navobi Alba Iulia: Cioca, Drăgoi, Matei, Drîmbărean, Ghiviziu, Stănescu, Marian, David, Clambă, Cristolțean, Cîrpaci. Au mai jucat: Neamțu, Cosma, Popa. Antrenor: Cătălin Popa

UTA Arad: Meszaroș, Mogocs, Anuțescu, Vanu, Chiș, Haica, Lanroc, Sall, Kopandi, Bamda, Manea. Au mai jucat: Doroți, Cătană, Doarnoi

Etapa viitoare, Navobi Alba Iulia se va deplasa la Oradea pentru disputa cu Motorul Oradea.

 

Comentarii

 1. Silviu Miron spune:

  Multumim spectatorilor care au venit intr-un numar asa de mare. Ne pare rau ca nu le-am putut oferi o victorie. E debutul nostru in fotbal nu neaparat in Liga 1 Feminin si speram ca oamenii sa inteleaga. Vom munci mult si ne vom stradui sa aducem satisfactie iubitorilor fotbalului din Alba Iulia.
  Duminica viitoare avem etapa de Cupa Romaniei si vom juca tot acasa, de la ora 17.00.

 2. Andra spune:

  succes fetelor in cupa

 3. Raluka spune:

  Multă baftă in cupă fetelor!!!

 
 

Publicitate

Publicitate