Nou-promovata Mureșul Vințu de Jos a revenit duminică dintr-un stagiu de pregătire centralizată. Cantonamentul echipei din Vințu a durat 5 zile și a fost încheiat cu un foc de tabără și un teambuilding. 

După cinci zile în care s-au pregătit la Luncile Prigoanei, elevii lui Gheorghiță Medrea s-au întors duminică la Vințu, unde au jucat un amical cu Performanța Ighiu, partidă pe care au pierdut-o cu 0-2.  Rezultatul este unul firesc în opinia antrenorului, deoarece echipa a avut parte de antrenamente fizice (trei ședințe de pregătire pe zi), în cantonament.

La capitolul noutăți, echipa din Vințu de Jos i-a înregimentat pe Florin Fântână și Gabriel Andreica (ambii Sportul Sebeș).

Iată lotul de jucători care se află sub comanda lui Gheorghe Medrea: Alexandru Man, Nicușor Barb, Dacian Onu, Tudor Todoran, Mihai Barb, Raul Răcătean, Nelu Fleacă, Daniel Lăcătuș, Daniel Mitea, Ion Trăscăian, Adrian Pâclișan, Alexandru More, Mădălin Albu, Adrian Stoica, Lică Trăscăian, Sergiu Bâldea, Sergiu Javla, Florin Fântână, Gabriel Andreica și Alin Paștiu

sursa foto: facebook

 
 
 

Publicitate

Publicitate