CSU Alba Iulia are un antrenor nou, de marți seara. Sârbul Miroslav Popov a sosit la Alba Iulia, pentru a redresa echipa aflată pe locul 4 în campionat și calificată în semifinalele Cupei României.  Misiunea lui Popov e aceea de a îndeplini obiectivele impuse de conducerea clubului.

Serios și atent la fiecare exercițiu, Popov a oprit în repetate rânduri antrenamentul pentru a le explica fetelor cum să stea în teren, să se apere sau să atace. Şedința de pregătire a fost un adevărat câmp de luptă, fetele pregătindu-se cu determinare și ambiție.

Chiar dacă a fost doar primul antrenament, Popov a dat încredere fetelor și a redat pofta de a juca baschet echipierelor de la CS Universitatea Alba Iulia.

„A fost un antrenament destul de ok, deocamdată, greu. Antrenorul pune accentul pe detalii ceea ce e foarte bine pentru noi, încearcă să ne corecteze fiecare ce greșeli are, încearcă să ne ajute și cu siguranță vom juca un baschet mai de calitate. A fost o schimbare benefică pentru echipa noastră și necesară. Cu multă muncă cu siguranță putem produce surprize”, a declarat Eni Laza, baschetbalistă la CSU Alba Iulia.

Și Katya Abramzon s-a simțit bine la prima ședință de pregătire cu Popov, iar optimismul a revenit în tabăra echipei din Alba Iulia.

„Avem de învățat multe de la noul antrenor, mi-a plăcut, a fost benefic pentru noi. Sunt încântată de primul antrenament”, a declarat Katya Abramzon.

Rectorul prezent la antrenament

Rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz a fost și el prezent la primul antrenament a lui Popov, acesta a făcut cunoștință cu noul antrenor și așteaptă  lucruri pozitive de la noul antrenor.

Să nu uităm totuși că Miroslav Popov va avea la dispoziție doar 4  zile pentru a pregăti jocul cu CSM Satu Mare, astfel că o minune duelul cu echipa lui Fleșeriu ar fi aproape imposibilă, dar primul antrenament al tehnicianului sârb, dă încredere că la Alba Iulia pot fi obținute rezultate notabile în baschetul feminin.

 
 
 

Publicitate

Publicitate