IMG_1299Metalurgistul Cugir a revenit pe primul loc după victoria obținută în derby-ul cu Șoimii Pâncota. Unicul gol al partidei a fost marcat de Claudiu Oara, jucător introdus în repriza secundă.

Primă repriză apatică făcută de cele două formații. Nu au avut ocazii periculoase până în minutul 31, când portarul de 40 de ani, Cristian Irimia a comis henț în afara careului și a fost eliminat. Lovitura liberă a rămas fără nici un rezultat.

Prima mare ocazie a meciului a venit imediat după pauză, când balonul trimis de Negură a trecut prin fața porții lui Ovidiu Pașcalău. Apoi Cârstean nu a reușit să-l învingă în minutul 60 pe Pașcalău, acesta având un reflex salvator la șutul din 5 metri.

În minutul 62, antrenorul cugirenilor, Marius Opric a fost trimis în tribune, după ce a mai dialogat de câteva ori și în prima parte a jocului cu arbitrul de centru.

În minutul 67, Metalurgistul Cugir primește o lovitură liberă indirectă din careu. Mingea este mișcată pentur Adrian Potopea, dar șutul acestuia este parat de Pașcalău.

În minutul 68 la prima  atingere de balon, Claudiu Oara deschide scorul cu un șut de la 20 de metri, superbă execuuție a ex-uniristului.

În minutul 81, Radu Ionuț a scăpat singur spre poartă dar a fost prin de Issa, faza rămânând fără rezultat. Un minut mai tarziu, Potopea înscrie, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

În urma acestei victorii, Metalurgistul Cugir revine pe locul 1, poziție părăsită pentru o zi. Runda următoare echipa lui Opric va sta deoarece ar fi trebuit să joace în deplasare cu FCM Baia Mare, echipă care a abandonat competiția.

Iată cele două distribuții:

Metalurgistul Cugir: Tiut – Cristea, Potopea, Schuller, Trășcan – Șuteu, Negură, L. Itu, M. Neagu – Ad. Cristean și I.Radu. Rezerve: Lăncrănjan – Tăban, Ștefan Radu, T. Tothăzan, G.Goronea, Cl. Oară, Al. Câmpean. Antrenor: Marius Opric

Șoimii Pâncota: Irimia (cpt) – Lengyel, R. Lung, Al. Mihai, Ad. Rusu, Maghici, R. Stanciu, Issa Thiaw, Sg. Vîtu, și Iovan. Rezerve: Pașcalău, Bulzan, Borian, Dubeștean, Gavriș și Suciu. Antrenor: Dan Cuedan.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate