IMG_2908Metalurgistul Cugir a învins categoric FCM Baia Mare cu 4-1, după ce la pauză scorul a fost 1-1. Pentru echipa lui Opric au marcat Cristea, Cârstean, Goronea și Șuteu. În urma acestui succes, gruparea din Cugir a revenit pe prima treaptă a podiumului, deoarece Național Sebiș a stat în această rundă. 

Metalurgistul Cugir a început tare meciul cu FCM Baia Mare. În minutul 11, Alin Șuteu a tras în stâlpul din dreapta porții lui Cârlan, portar care era „bătut” la acea fază. În minutul 13, Stadionul „Metalurgistul” din Cugir a fost redus la tăcere. Urs de la vizitatori a înscris după o greșeală gravă a portarului Gurincu.

În minutul 31, Iulian Cristea a profitat de ieșirea eronată a portarului Cârlan și a înscris din fața porții. După marcarea golului, cugirenii au încercat să forțeze, însă scorul pauzei a fost 1-1.

După pauză, Metalurgistul a ieșit mai motivată de la cabine și în minutul 49 Cârstean a înscris din 11 metri, după un henț în careu al băimărenilor. În minutul 69, Metalurgistul Cugir a făcut 3-1, după ce noul intrat George Goronea a marcat după o centrare a lui Trășcan. Avea să fie 4-1 pentru echipa lui Opric, în minutul 75; Alin Șuteu l-a învins pe Cârlan cu un șut din interiorul careului, după o greșeală a defensivei vizitatoare.

Etapa viitoare, Metalurgistul Cugir va juca în deplasare cu Național Sebiș, principala contracandidată la promovare a cugirenilor. În tur, Sebișul a învins 3-1 la Cugir.

Marius Opric a folosit următoarea formulă de joc: Gurincu – Cristea, Potopea, Schuller, Trășcan – Neagu, Itu, Negură, Oară, Șuteu și Cârstean. Au mai jucat: Tothăzan, Goronea, Câmpean și Ionuț Radu.

Gurincu, nesigur între buturi!

Titularizat din cauza accidentării titularului de drept Călin Tiut, portarul Adrian Gurincu nu a oferit prea multă siguranță între buturi. Dacă a greșit la primul gol, Gurincu a avut și o altă ezitare în prima parte a mecului. Oaspeții au executat o lovitură liberă pe direcția lui Gurincu, însă acesta a fost la un pas de a primi gol, respingând cu dificultate balonul în bara porții.

În partea secundă, același Gurincu a avut câteva ieșiri ezitante, însă după ce Metalurgistul s-a distanțat pe tabelă, goalkeeper-ul cugirenilor a evoluat ceva mai relaxat.

 
 
 

Publicitate

Publicitate