CSO Cugir a pierdut 0-4 amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea, dar au existat semne pozitive în jocul cugirenilor. În primele 45 de minute, echipa pregătită de Şuvaina a ţinut piept formaţiei lui Claudiu Niculescu. După pauză, antrenorul cugirenilor a efectuat o serie de modificări, ce au avut efect asupra rezultatului final. 

În prima repriză, CSO Cugir a fost aproape de gol, dar a avut o ocazie mai clară în repriza secundă, când unul din jucătorii de la Metalurgistul a greşit cu puţin ţinta, la o lovitură de cap.

Toate golurile s-au marcat după pauză, când deja ambele echipe au efectuat mai multe schimbări. De apreciat a fost evoluţia din prima repriză a nou-promovatei în Liga a III-a. S-a văzut clar faptul că CSO Cugir este o echipă aşezată bine în teren, care are un prim unsprece de valoare.

Am făcut un joc bun, mai ales în prima repriză care s-a terminat 0-0. Era important să-i vedem la lucru pe toţi jucătorii, i-am testat pe diferite posturi şi am verificat anumite aspecte din jocul echipei, deci rezultatul final nu a fost important pentru noi. De la terminarea barajului, am depus o muncă titanică la club, am înscris formaţia în Liga a III-a, am trecut cu brio peste omologarea terenului şi facem tot ceea ce este omeneşte posibil ca până la startul sezonului să fim pregătiţi sută la sută pentru cel de-al treilea eşalon. Vom mai aduce la echipă trei-patru jucători, oricum şi în acest moment avem un lot competitiv doar doi dintre fotbaliştii noştrii nu au evoluat până acum în eşaloanele superioare, astfel încât să le oferim cugirenilor momente de bucurie şi fotbal cât mai bun, aşa cum se juca odată în oraşul de la poalele Drăganei. Referitor la numele antrenorului, spun doar că încercăm să facem cea mai bună alegere, şi vom informa mass-media la momentul oportun. Deocamdată tot ce apare în presă sunt speculaţii, nu dorim să răspundem la ele iar domnul Alexandru Kilin va rămâne în cadrul clubului nostru unde se va ocupa de o grupă de juniori”, a declarat Bogdan Petric, director sportiv Metalurgistul Cugir.

Iată cele două distribuţii:

Metalurgistul Cugir: Burdun – Tăban, Oniga, Radu Ştefan, A. Ianc- A. Şuteu, Neagu, D.Grozav, D. Lupşan, G.Goronea, Cârstean. Au mai jucat: R.Damian, Oniche, Iovănescu, Găldean, Sîrbu, Mihu, Rădac şi Itu.

CSM Râmnicu Vâlcea: Fl. Matache- Smason, Deaconescu, I. Stoica, E.Stoica, Cataramă, Lircă, Neagu, Iancu, Nilă, Arnăutu. Au mai jucat: D. Geantă, B.Geantă, Pârvulescu, Ad. Popa, O. popescu şi Voican. Antrenor: Claudiu Niculescu

Marius Opric, „în cărţi” pentru postul de principal

Fostul antrenor al echipei FC Hunedoara, Marius Opric este la un pas de a prelua echipa cugireană. Opric a fost prezent la meciul de joi şi a stat în tribune alături de conducătorii echipei Metalurgistul Cugir. Aceştia s-au despărţit prieteneşte, lăsând impresia că totul e rezolvat şi că, de vineri sau cel târziu luni, Opric se va prezenta la antrenamentele formaţiei din Cugir.

Burdun, un câştig mare între buturi!

Una din cele mai bune achiziţii făcute de către Metalurgistul Cugir este fără îndoială portarul Alexandru Burdun. Acesta a mai evoluat în Liga a III-a alături de Europa Alba Iulia, echipă la care şi-a adus serios aportul în obţinerea rezultatelor.

„Burdun e un portar bun, dă siguranţă echipei, e un băiat de treabă, din ce văd eu e un băiat de caracter. Trebuie să lucreze, vine după o perioadă în care nu s-a prea antrenat”, a declarat Bogdan Petric, director sportiv Metalurgistul Cugir.

Alexandru Burdun are 22 de ani şi este născut pe 30 iulie 1991 şi a fost curtat de Corona Braşov, Juventus Bucureşti, dar şi de alte echipe din Liga a III-a.

 
 
 

Publicitate

Publicitate