IMG_9835

Echipa lui Marius Opric a obținut o nouă victorie, marți în etapa intermediară, contra celor de la CS Ineu. Succesul cu 4-2, i-a adus pe cugireni pe locul secund, după ce Național Sebiș a pierdut 0-2 cu Șoimii Pâncota.

Metalurgistul Cugir a început partida cum nu se putea mai prost. În minutul 3, în urma unui corner, fundașul vizitatorilor, Cornea a înscris cu capul, deși se afla cu spatele la poarta lui Tiut. Imediat după primirea golului, tehnicianul Marius Opric a fost forțat să efectueze prima înlocuire, deoarece Ionuț Radu s-a accidentat.

La scurt timp după primul gol, cugirenii au mai primit un gol, însă a doua reușită a ineuanilor a fost anulată pe motiv de ofsaid.

În minutul 32, Metalurgistul Cugir a restabilit egalitatea, după o centrare venită de pe partea stângă, Iovănescu a înscris după ce mai mulți fotbaliști din echipa lui Opric au trecut pe lângă minge.

La pauză, Marius Opric îi scoate pe Ianc și Goronea, care nu au strălucit în prima parte și i-a introdus pe Șuteu și Oara, pentru a aduce un plus de experiență echipei gazde.

Cugirenii puteau trece în avantaj în minutul 62, însă Toca a respins de pe linia porții o minge trimisă de Iovănescu spre poartă.

În minutul 65, Cârstea obține o lovitură de la 11 metri.  După două minute de proteste, Lucian Itu a transformat cu siguranță lovitura de la 11 metri.

Lucian Itu a marcat pentru 3-1, după o pasă pe culoar primită de la Iovănescu, rămas singur cu portarul Cioara, experimentatul Lucian Itu a reușit să înscrie cu un șut puternic din interiorul careului.

Avea să fie 3-2 în minutul 86, căpitanul vizitatorilor Georgiu înscrie cu un șut imparabil din 8 metri. Mingea a lovit bara transversală și a mers în plasa laterală.

În minutul 89, Iovănescu a făcut 4-2, după o pasă excelentă venită de pe partea stângă, vârful cugirean a înscris din alunecare.

Metalurgistul Cugir: Tiut – I. Cristea, Potopea, E. Schuller, A. Ianc (46, Șuteu) – G. Goronea (46, Șuteu), L. Itu, G. Negură (78, Al. Man), Ov. Trășcan, I. Radu (4, Iovănescu), Cârstea. Antrenor: Marius Opric

CS Ineu: Cioara – Tătar, Toca, Cornea, Talpaș, Francescu, Georgiu, Necșulescu, Kocsis, Drăgan, Fl. Băd.  Antrenor: Marius Ciubăncan

 
 
 

Publicitate

Publicitate