Metalul Aiud a pierdut, sâmbătă, pe propriul teren, partida cu liderul Ligii a IV-a, Europa Alba Iulia, formație care, în prima parte a jocului de la Aiud, nu s-a regăsit, fiind nevoie de 55 de minute pentru a înscrie în poarta lui Gânscă.

Prima repriză de la Aiud a fost una modestă, lipsită de prea multe oportunități de a marca pentru ambele formații. După pauză, albaiulienii au ieșit mai motivați și Cristi Bălaș a reușit să deschidă scorul pentru Europa Alba Iulia, în urma unei erori în defensiva Metalului.

În minutul 70, Apetri a marcat pentru 2-0, în urma unei centrări venite de la Circov.

La meci au fost prezenți și cugireanul Lucian Itu,  președintele Unirii, Mihai Dăscălescu.

Metalul Aiud: Gânscă – Bălan, Todea, Ferencz, Costan – Popa, Turzoi, Bucur, Birk -Cici, Genghei. Rezerve: Ranca, Ciubucă, Barbu, Hagea. Antrenor: Radu Andone.

Europa Alba Iulia: Rotaru – Haiduc, Oară, Andrea, Circov – Apetri, Bratima, Hârceagă, Gherman – Bălaș, M.Cristea. Rezerve: Ștef, Samoilă, Vozar, Popa, Moldovan, Cecălăcean. Antrenor: Alin Hăncaș.

În urma acestui succes, Europa Alba Iulia a acumulat 50 de puncte și ocupă în continuare prima poziție în Liga a IV-a. Metalul Aiud rămâne cu 31 de puncte și deocamdată se află pe poziția a cincea în Liga a IV-a. În runda următoare, Metalul Aiud va juca în deplasare la Sportul Sebeș, în vreme ce Europa se va duela cu Olimpia Aiud.

 
 
 

Publicitate

Publicitate