IMG_8725Peste 600 de perechi de dansatori s-au întrecut pentru un loc pe podium, în cadrul competiţiei WDSF Timișoara Open 2015, desfășurată în perioada 17-18 octombrie. Sportivii clubului Top Dance au reuṣit să își facă simţită prezenţa în mai multe finale.

Perechea Adrian Lazăr și Alexandra Opriţa au reușit să ocupe locul I, la categoria de vârstă 8-9 ani, debutanţi, Adrian Man și Mădălina Pavel au câştigat locul II la secţiunea latino și IV la secţiunea standard, categoria de vârstă 16-34 ani, clasa E.

Janis Fejer și Daria Popa au ocupat locul III, la categoria de vârstă 10-11 ani, precompetiţional, iar Adrian Opriţa și Raluca Polhac au luat locul V, la categoria de vârstă 10-11 ani, clasa E – 6 dansuri.

A fost o competiţie de nivel înalt în România, iar prezenţa noastră pe podium și în finale este un mare motiv de mândrie și bucurie. Îi felicit pe copii, au fost la înălţime și au reuṣit să își îndeplinească obiectivul”, a spus antrenorul Alin Roṣa.

Competiţia a fost organizată de Clubul de Dans Sportiv Magnum VRD, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv, concursurile fiind jurizate de cei mai buni arbiti români ai momentului și peste 10 arbitri străini.

 
 
 

Publicitate

Publicitate