IMG_3471Două perechi de dansatori sportivi din Alba au reuşit să câştige medalii de argint, în weekend, la concursul naţional de profil de la Oradea. Este vorba despre echipele Adrian Opriţa – Raluca Polhac din Teiuş şi Cătălin Demeter – Raluca Avram, din Aiud, reprezentanţi ai CDS Top Dance.

Performanţele au fost înregistrate în urma competiţiei Cupa Feeling Dance, ce a strâns la start peste 300 de perechi. Sportivii Top Dance au reuşit să-şi confirme din nou valoarea.

(P) Pantofi sport de sală pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Perechea teiuşeană Adrian Opriţa – Raluca Polhac a fost medaliată cu argint, la categoria de vârstă 10-11 ani, clasa Hobby – 4 dansuri.

Din Aiud, perechea Cătălin Demeter – Raluca Avram a primit tot medalia de argint, la sectiunea latino şi a ocupat locul IV la secţiunea standard, categorie de vârstă 16-35 ani.

 
 
 

Publicitate

Publicitate