În etapa cu numărul 7 din Liga a IV-a, Viitorul Sântimbru a întâlnit pe teren propriu Inter Ciugud, într-un meci cu tensiune maximă. După o înfrângere usturătoare la Teiuş, echipa coordonată de Sorin Mărginean a bătut Inter Ciugud la un scor de neprezentare, 3-0.

Ambele echipe aveau nevoie de toate cele trei puncte, pentru a nu se distanţa foarte mult de locurile fruntaşe. Fără nici un şut pe poartă în prima repriză, Inter Ciugud s-a văzut condusă la pauză cu scorul de 1-0, după ce Drăghiciu a transformat imparabil o lovitură liberă de la aproximativ 20 metri.

A doua repriză a fost mult mai tensionată, cu multe dueluri tari de ambele părţi. Cu toate acestea, Viitorul Sîntimbru a continuat valul de atacuri la poarta oaspeţilor şi, în minutul 60, Dumbra a reuşit să mărească avantajul minim de care depindeau, marcând pentru  2-0. În ciuda desfăşurării jocului şi spre surprinderea spectatorilor, minutul 75 avea să aducă ceva deosebit meciului. După un atac al oaspeţilor, tuşierul Alexandru Vodă a acordat repunerea din 6 metri a balonului, fapt ce i-a nemulţumit la culme pe oficialii oaspeţilor, care au pătruns pe teren pentru a-şi face singuri dreptate. Nici banca gazdelor nu a stat cu mâinile în sân şi au reacţionat imediat, fapt ce a condus la o îmbulzeală generală între jucătorii şi oficialii ambelor echipe. Spiritele s-au calmat după aproximativ 5 minute şi meciul a fost reluat în condiţii normale. Până la finalul confruntării, gazdele au mai marcat o dată, prin acelaşi Drăghiciu.

Partida a fost arbitrată de către o brigadă din Alba Iulia, formată din Tira Mihai (central), Vodă Alexandru (tuşier), Croitoru Mihai (tuşier)

Etapa viitoare este programată în 19 şi 20 octombrie. Viitorul Sîntimbru joacă în deplasare duminică, 20 octombrie, la ora 16.00 şi dă piept cu nou-promovata şi totodată cu principala favorită la câştigarea campionatului actual, Industria Galda de Jos, care momentan ocupă poziţia de lider. Tot în data de 20 octombrie, la ora 16.00, Inter Ciugud joacă pe teren propriu şi primeşte vizita celor de la Cuprirom Abrud.

Sâmbătă au mai avut loc alte două partide din Liga a IV-a

După victoria zdrobitoare în faţa celor de la Sîntimbru, Rapid CFR Teiuş a scos un punct pe terenul celor de la Cuprirom Abrud, scor 1-1, printr-un gol marcat în ultimul minut al confruntării.

Supriză în derby-ul local, unde Metalul Aiud a fost înfrântă pe teren propriu cu 3-0 de cealaltă echipă din Aiud, Olimpia.

Duminică mai sunt programate 4 meciuri din Liga a IV-a:

Performanţa Alba Iulia CS Ocna Mureş
Energia Săsciori FC Cugir
Mureşul Vinţu de Jos Industria Galda de Jos
Dalia Sport Daia Română Arena Alba Iulia

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate