1526375_648261618545740_804741954_nSala de sport  ”Florin Fleșeriu” din Sebeș a găzduit în data data de 22 decembrie, a găzduit  fazele finale pentru competițiile celor mai mici jucători: Juniori F (născuți în anul 2004 și mai mici) și Juniori G (născuți în anul 2005 și mai mici). Cele două trofee au fost adjudecate de LPS Sebeș  la Juniori F, respectiv Unirea Alba Iulia la Juniori G.

În campionatul juniorilor F am avut parte de 14 echipe, toate cu o poftă incredibilă de joc. Cele mai bune 8 formații care au trecut de faza grupelor (Viitorul Aiud, CSO Cugir – Grupa A; LPS Sebeș, Europa Alba Iulia – Grupa B; Viitorul Alba Iulia, Unirea Juniors Alba Iulia – Grupa C; Drum Nou Bistra, Kinder Alba Iulia – Grupa D) s-au întrecut în faza sferturilor de finală, disputele fiind foarte „încinse” din toate punctele de vedere. După patru jocuri aprige, Viitorul Aiud, LPS Sebeș (după loviturile de departajare), Viitorul Alba Iulia și Unirea Juniors Alba Iulia au reușit să intre în „careul de ași” al competiției. În semifinale, lupta a fost foarte încrâncenată, atât Viitorul Aiud, cât și LPS Sebeș, reușind să prindă finala competiției după ce au câștigat partidele la loviturile de departajare. Finala s-a disputat pe ritmul semifinalelor, iar după 2-2 în timpul regulamentar, LPS Sebeș și-a adjudecat locul I la loviturile de departajare, sebeșenii fiind singura formație care a câștigat toate partidele din fazele eliminatorii la penalty-uri. Bucurie imensă a fost și în tribunele sălii „Florin Fleșeriu”, unde părinții gazdelor s-au bucurat mult mai tare și mai zgomotos decât tinerii fotbaliști. Toate rezultatele din campionatul juniorilor F, le puteți găsi AICI.

Campionatul juniorilor G a luat startul cu nouă formații, acestea  fiind împărțite în trei grupe a câte trei echipe. Dacă în primele două grupe, Metalul Aiud și CSO Cugir au intrat în finală după două victorii, în Grupa C, Unirea Alba Iulia și-a „rezervat” locul în finală după o dispută aprigă cu Kinder Alba Iulia, diferența dintre cele două formații fiind doar de … un gol. În finala competiției, Metalul Aiud n-a mai avut puterea din grupe și nu a putut ține piept cugirenilor și albaiulienilor de la Unirea Alba Iulia. Astfel, după ce CSO Cugir a câștigat cu scorul de 8-0 disputa cu Metalul Aiud și egalul 1-1 cu Unirea Alba Iulia, albaiulienii aveau nevoie de 9 reușite pentru a câștiga primul loc. După un start mai greu al micuților albaiulieni, aceștia au reușit în cele din urmă să marcheze exact nouă goluri, reușind astfel să pună mâna pe trofeu. Toate rezultatele din campionatul juniorilor G, le puteți găsi AICI.

După două weekend-uri lungi, s-a ajuns și la inedita premiere. Fericiții câștigători ai medaliilor și premilor acordate de AJF Alba, au primit și câte un cadou cu dulciuri de la Moș Crăciun, finalul competițiilor încheindu-se și în spiritul sărbătorilor de iarnă! Ne-au onorat cu prezența la acest eveniment dl. Alexandru DĂNCILĂ – Primar și dl. Adrian BOGDAN – Viceprimar, reprezentanții Primăriei Municipiului Sebeș.

Marii laureați ai celor două competiții au fost:

Juniori F:

Campioană – LPS Sebeș

Locul II – Viitorul Aiud

Locul III – Unirea Juniors Alba Iulia

Locul III – Viitorul Alba Iulia

Golgeter – Stănilă Darius (LPS Sebeș)

Cel mai Tehnic Jucător – Grecu Dragoș ( Viitorul Aiud)

Cel mai Bun Portar – Ghenescu Sorin (LPS Sebeș)

Juniori G:

Campioană – Unirea Alba Iulia

Locul II – CSO Cugir

Locul III – Metalul Aiud

Golgeter – Popa David (Unirea Alba Iulia)

Cel mai Tehnic Jucător – Itu Sebastian (CSO Cugir)

Cel mai Bun Portar – Pauletti Răzvan (Unirea Alba Iulia)

sursa: AJF

 
 
 

Publicitate

Publicitate