IMG_4971LPS Alba Iulia s-a întors cu o singură victorie de la Botoșani, turneu în care echipa lui George Lăncrănjan a fost lipsită de aportul a trei sportive de bază. Este vorba de două baschetbaliste care evoluează și pentru CSU Alba Iulia (Sica Cuzic și Andreea Beldian) şi Iulia Taltabeț. 

LPS Alba Iulia a reușit să învingă doar campioana turneului final și a terminat competiția pe ultima poziție, însă dacă cele trei baschetbaliste de care am amintit mai sus nu ar fi fost accidentate, cu siguranță că echipa lui Lăncrănjan ar fi fost o candidată serioasă la primul loc.

Chiar și așa Alba Iulia a avut-o pe Mihaela Gherman în primul 5 al turneului, tot ea cucerind și titlul de cel mai bun marcator al turneului final de la Botoșșani.

„S-a simțit lipsa celor trei jucătoare de bază accidentate. Nu ne-am regăsit la începutul turneului, după care am început să jucăm din ce în ce mai bine. Și oamenii care au fost acolo au zis că dacă nu ne lipseau cele trei poate câștigam. Mihaela Gherman a marcat 48 de puncte astăzi. O felicit pe Gherman pentru ce turneu a reușit sunt foarte mândru de asemenea de toate fetele”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor LPS Alba Iulia.

Lotul deplasat: Mihaela Gherman, Cristina Albu, Ana Maria Ciurpan, Bianca Borca, Diana Stănilă, Nicoleta Berbec și Alice Bârsan. Antrenor:

FOTO: George Pohoață (Botoșani)

 
 
 

Publicitate

Publicitate