Duminică 17 noiembrie, au avut loc toate confruntările din etapa cu numărul 11 a seriei secunde din Liga a V-a. Și după această etapă FC Micești rămâne în fruntea clasamentului, după ce astăzi a făcut scorul etapei în confruntarea de pe teren propriu cu ACS Băgău.

Cu două etape înainte de finalul turului, fotoliul de lider este ocupat tot de FC Micești, după ce astăzi a câștigat cu 5-0 confruntarea de pe teren propriu în fața celor de la ACS Băgău, echipă poziționată pe locul 12 în clasament, cu doar 9 puncte adunate. Pe o vreme numai bună pentru fotbal, Micești nu a avut nici cea mai mică emoție în ceea ce privește victoria, ajungând la cota 9 , fiind astfel singura echipă din serie care nu a pierdut niciodată în acest sezon. Golurile au fost marcate de Tiberius Varga (min. 6), Raul Mihălțan (min 10) și Ioan Cristea care a reușit o triplă (min. 18, 55, 65). După acest hat-trick reușit, Ioan Cristea a mulțumit celor peste 150 de spectatori veniți la meci, însă  a ținut să dedice reușitele expres câtorva prieteni aflați în tribună, printr-un tricou pe care era scris numele respectivilor.

Mihai Manea a trimis în teren următorul „11” : Sandu Vârtei (portar), Cosmin Niculuț, Adrian Păcurar, Adrian Herepean, Ioan Cristea, Călin Cioară, Călin Cătălina, Mihai Maxim, Raul Mihălțan, Tiberius Varga, Joseph Maida. Din lot au mai făcut parte: Nicolae Cristea, Iulian Herepean, George Henegar, Cosmin Bogdan, Iulian Biro și George Topârcean.

În timp ce ACS Băgău a început cu: Ionuț Ursa (portar), Cristian Nicula, Csaba Molnar, Adrian Tătar, Gheorghe Toma, Alexandru Crișan, Viorel Ignat, Dorin Precup, Marius Văsuț, Robert Balazs, Ioan Varga. Pe banca de rezerve s-au aflat: Călin Vaidasigan, Robert Andrea, Cristian Timar și Arnold Kiss.

Arbitri : Robert Uleșan (central), Raul Muntean (tușier), Claudiu Popa (tușier). Observator, Ioan Moldovan.

Surpriza etapei vine de pe terenul de la Decebal Cricău, echipă ce ocupă poziția a 3-a în clasament, acolo unde astăzi Voința Beldiu a obținut încă un rezultat pozitiv cu o formație ce ocupă primele locuri. După ce a reușit să facă un rezultat de egalitate 1-1, cu formațiile FC Micești, actualul lider și Mureșul Gâmbaș, poziționată pe locul secund, Voința Beldiu iși continuă seria de surprize, câștigând astăzi cu 1-0 bătălia cu echipa poziționată pe a 3-a poziție, respectiv Decebal Cricău.

După această etapă, FC Micești ocupă primul loc cu 29 de puncte, urmată la doar 3 puncte de Mureșul Gâmbaș, în timp ce Decebal Cricău se află în continuare pe locul 3 în ciuda eșecului de astăzi, însă la egalitate de puncte cu AS Războieni Cetate, ambele având 20 de puncte. Ultimul loc este ocupat în continuare de FC Lopadea Nouă, după ce astăzi a pierdut cu 1-0 pe terenul de la Sportul Livezile. Mureșul Gâmbaș deține în continuare cea mai bună apărare cu doar 5 goluri primite, în timp ce FC Micești conduce în ceea ce privește golurile marcate, cu 34 de reușite.

Vezi toate rezultatele din etapa a XI-a:

Viitorul Unirea 3  –  4 AS Războieni Cetate
Sportul Livezile 1  –  0 FC Lopadea Nouă
Mureșul Gâmbaș 3  –  0 Fortuna Lunca Mureșului
National Radesti 5  –  2 Progresul Fărău
FC Micesti 5  –  0 ACS Băgău
Decebal Cricău 0  –  1 Voința Beldiu
Șoimii Ciumbrud 4  –  2 Vointa Stremt

Etapa viitoare este programată Sâmbătă 23 noiembrie și Duminică 24 noiembrie.

 
 
 

Publicitate

Publicitate