IMG_0547După ce au fost învinși în faza grupelor de la loviturile de departajare de Viitorul Abrud, fotbaliștii de la Kinder Sângeorgiu Mureș au reușit să învingă în finala mare Unirea Tărlungeni cu 4-1. 

Imediat după ultimul fluier al arbitrilor Mihai Țîra și Alexandru Vodă, pe teren s-a dezlănțuit o adevărată bucurie: jucătorii de la Kinder au făcut hora bucuriei la centrul terenului și au scandat „Campionii, campionii” minute în șir.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de câtre fotbaliștii Florin Ilie (Gaz Metan Mediaș) și Mihai Mincă (CFR Cluj), dar și președintele AJF Alba, Sorin Corpodean.

Așa cum anticipam, portarul echipei Viitorul Abrud, Paul Cioflică a fost numit portarul turneului. Premiul i-a fost oferit de portarul echipei CFR Cluj, Mihai Mincă.

Cel mai bun jucător: Rareș Trif (Kinder Sângeorgiu Mureș). Cel mai tehnic jucător: Claudiu Comănelea (Unirea Tărlungeni), Golgheteri: Rareş Trif (Kinder Sîngiorgiu de Mureş), Ionel Ranţa (Unirea Tărlungeni) şi David Chiorean (Kinder Sîngiorgiu de Mureş).

nggallery id=481]

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate