Echipa pregătită de Florian Brumaru a câştigat derby-ul judeţean de la Juniori B, dintre Unirea Alba Iulia şi LPS Sebeş. Rodean şi Balea au marcat pentru echipa din Alba Iulia în vreme ce portarul Flaviu Popa a intervenit decisiv în debutul meciului.

Început prost de partidă pentru Unirea Alba Iulia. LPS Sebeş a primit o lovitură de pedeapsă, parată formidabil de portarul Flaviu Popa.

În minutul 27, după o centrare excelentă a lui Filip Morar, Rodean a deviat balonul cu capul în plasa porţii şi avea să fie 1-0 pentru Unirea Alba Iulia.

În repriza secundă, Bebe Brumaru a avut din nou „mână” la o schimbare: acesta l-a introdus pe Balea, care a şi marcat golul victoriei în minutul 68.

„Dedicăm victoriile în memoria mamei lui Vasile Ursu, antrenor alături de care suntem în acest momente şi dorim să-i transmitem condoleanţe pe această cale”, a declarat Florian Brumaru, antrenor Juniori B.

FC Unirea Alba Iulia: Fl. Popa – Rodean, Iancu, Cioplântă, Alexievici – Monescu, Goguţă, Buda, Morar, Culda şi Nicola. Au mai intrat: Balea,  Muntean, Olar,  Petruşan.

 
 
 

Publicitate

Publicitate