Juniorii A ai Unirii Alba Iulia s-au făcut din nou de râs și continuă seria jocurilor fără victorie, iar concluziile acestor rezultate se vor vedea în viitor. Juniorii nu au reușit să păstreze avantajul de 1-0 cu care au intrat la cabine și au pierdut cu 1-3 partida cu FC Brașov.

Prima repriză a fost foarte echilibrată, doar vremea punându-le mai multe probleme celor 22 de jucători, care au întâmpinat dificultăţi în a controla balonul.

Uniriştii au reuşit să înscrie primii. După un corner respins de fundaşii braşoveni, Vlaic a preluat mingea la aproximativ 20 de metri, şutând în dreapta portarului.

După pauză, albaiulienii nu au mai avut aceeaşi ambiţie care au demonstrat-o în primul mitan, iar braşovenii au urcat încet, încet peste echipa uniristă, reuşind să egaleze dintr-un penalty transformat în minutul 75. În minutul 80, braşovenii au reuşit să preia conducerea, iar în minutul 88 au închis tabela.

Elevii antrenaţi de Vasile Ursu vor disputa următorul meci la Sibiu, împotriva celor de la Inter, într-un joc care va începe la ora 12.00.

Antrenorul albaiulian a trimis în teren următoarea formulă: Popa, Vlad, Moga, Vlaic, Drăghiciu, Ivaşcu Cr., Croitoru, Bretoiu, Contor, Ivaşcu Căt., Morar. Au mai evoluat: Joldeş şi Bendea.

 

Comentarii

  1. Nea Caisa spune:

    Am jucat bine………………………………………………………………………………

    N0T

 
 

Publicitate

Publicitate