Juniorii C ai clubului Unirea Alba Iulia au pierdut ieri cu 6-1 o partidă amicală disputată împotriva Naționalei Avocaților. Chiar dacă diferenţa de vârstă este destul de mare, micuţii albaiulieni s-au ţinut „scai” de avocaţi.

Ieri după-masă, pe terenul I al Stadionului „Cetate” din Alba Iulia, a avut loc un amical inedit. Juniorii C ai clubului Unirea Alba Iulia, antrenaţi de Vasile Ursu, au susţinut un amical împotriva Naţionalei Avocaţilor. Scorul a fost 6-1 pentru oaspeţi, singurul gol al albaiulienilor fiind marcat de Cătălin Uţă.

„A fost un meci de verificare, atât pentru noi, cât și pentru ei. Ne bucurăm ca am jucat cu Naționala Avocaților, echipă care va reprezenta România la un turneu în Italia. Sunt chiar mulțumit de băieții mei. Totuși, am deschis scorul, am condus până prin minutul 30, iar la pauză scorul a fost 2-1. Diferența de vârstă e mare, dar e un amical reușit. Țin să mulțumesc domnului Cojan, omul care se ocupă cu această națională. Este albaiulian și de fiecare dată când are prilejul, vine și joacă cu una dintre grupele de juniori ale clubului Unirea Alba Iulia” a declarat Vasile Ursu, antrenor Juniori C – Unirea Alba Iulia

Echipa Naţională a Avocaţilor s-a înfiinţat de aproximativ patru ani, iar de atunci reprezintă România în diferite turnee. De partea cealaltă, Juniorii C ai clubului Unirea Alba Iulia au reuşit un excelent joc de pregătiri pentru faza zonală, care se va disputa în perioada 5-8 iunie într-o locaţie încă nestabilită.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate