Victorie dramatică pentru LPS Alba Iulia, în penultima etapă de  calificare de la Juniori I. Gruparea pregătită de Mircea Oprea s-a impus greu, cu scorul 27-26, după ce la pauză formația albaiuliană conducea cu 15-12. S-a calificat la primul turneu semifinal, cu o etapă înaintea încheierii meciurilor din faza de calificare.

Elevii lui Mircea Oprea au început greu meciul de duminică și în primele minute LPS Târgu Jiu conducea pe tabelă cu 4 goluri, dar albaiulienii au remontat diferența și au intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri.

Repriza secundă a fost una „nebună”. LPS Alba Iulia s-a distanțat la 4 goluri, dar au fost la un pas să cedeze pe final și scape victoria printre degete.

Pentru LPS Alba Iulia, au marcat:  Vlad Cristea 3, Răzvan Dragomir 14,  Florin Bad 2, Claudiu Farcaș 6, Robert Fodor 1, Radu Mărginean 2.

În ultimul meci, LPS ALba Iulia va juca în deplasare cu CS Novaci, într-o partidă ce mai contează doar pentru palmares.

Bucurie maximă la final. Mircea Oprea: „Băieții s-au dăruit excepțional și le mulțumesc pentru asta!”

Imediat după ultimul fluier al arbitrilor, la Alba Iulia s-a declanșat un uragan de bucurie. Cei aproximativ 100 de spectatori au scandat numele echipei LPS Alba Iulia, iar jucătorii lui Mircea Oprea au făcut „hora bucuriei” la centrul terenului.

„A fost, ca toate jocurile, un joc foarte greu, am avut și un jucător suspendat, Radu Voinea. Noi am jucat mai timorați la început, dar ne-am revenit și am condus la pauză cu 3 goluri. Băieții s-au dăruit, le mulțumesc pentru dăruire, s-au făcut greșeli, dar a fost totul bine, eu zic că arbitrii din Arad au arbitrat foarte bine, chiar dacă antrenorul lor a spus că a fost un arbitraj pentru Alba”, a declarat Mircea Oprea, antrenor LPS Alba Iulia,  juniori 1.

Antrenorul vizitatorilor și-a bruscat un elev într-un time out!

Cuprins de furie în prima repriză, antrenorul vizitatorilor, Narcis Criciotoiu, l-a îmbrâncit pe un sportiv de-al lui (purtătorul tricoului cu numărul 8), pe care l-a prins de gură și l-a  lovit într-un time out din prima repriză (vezi foto).

Întrebat la pauză dacă antrenorul îi mai lovește din când în când, unul dintre jucătorii de rezervă ai echipei adverse a replicat: „Păi, dacă merităm…”

Ba mai mult, antrenorul i-a jignit și pe arbitri, repetând de câteva ori: „Bă, nesimțiților!”. Acesta a fost calmat pentru puțin timp, deoarece a fost avertizat cu cartonaș galben.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate