IMG_3239Olimpia Aiud a învins cu 2-1 în deplasarea de la Ciugud, grație golurilor marcate de Felindean și Văcariu. Pentru vizitatori a punctat Adrian Trușcă. Echipa lui Radu Andone obține al doilea succes consecutiv din retur și pare să fie o formație redutabilă.

Inter Ciugud a început mai bine partida cu Olimpia Aiud, însă Gherman și compania nu au reușit să amenințe periculos poarta lui Gânscă. În minutul 32, Felindean a deschis scorul. Acesta a scăpat singur în apartea dreaptă și l-a învins pe portarul Bicheși.

Vizitatorii și-au „dublat” avantajul în minutul 43, când Văcariu a marcat cu o lovitură de cap, în faţa portarului Bicheși.

După pauză, formația din Ciugud a ieșit mai motivată de la cabine, iar Nelu Gherman l-a pus la încercare pe portarul Gânscă; acesta din urmă a respins cu un plonjon spectaculos.

În minutul 90+4, Adrian Trușcă înscrie cu capul după o centrare din corner.

Iată cele două distribuții:

Inter Ciugud: Bicheși- I. Bran, M. Oprea, Andreica, Crețu – Frătean, Trușcă, Miclea, I. Gherman, V. Dîrjan și P. Dîrjan. Rezerve: Bucur Stoia, Ad Trușcă, R. Damian, S. Bran.

Olimpia Aiud: R. Gârnscă – P. Muntean, B. Bucur, Văcariu, Nagy, Ilea, Cotoară, Cristea, Ad. Birk, Vaida și Felindean. Rezerve: Hagiu, Vlad, Hagău, Andrea, Bleza, Andone, Șușman. Antrenor: Radu Andone.

Iată și celelalte rezutlate din Liga a IV-a:

Metalul Aiud – Performanța Ighiu 0-8

Cuprirom Abrud – Dalia Sport Daia Română 4-2

Rapid CFR Teiuș – Energia Săsciori 2-0

 
 
 

Publicitate

Publicitate