IMG_1023Meci spectaculos la Ciugud, unde liderul Industria Galda de Jos a încercat să intre în finala Cupei României, faza județeană. Din păcate pentru echipa lui Alin Hancăș, jocul liderului a scârțâit serios, iar Inter Ciugud a învins doar cu 1-0, însă Inter Ciugud a ratat cel puțin  trei ocazii cu poarta goală. 

În prima repriză Inter Ciugud a fost privată de acordarea unei lovituri de la 11 metri, faza la care tușierul de pe partea cu băncile de rezerve a admis că s-ar fi impus acordarea loviturii de pedeapsă.

Partea secundă a fost mult mai energică. Industria Galda de Jos a încercat să construiască și să creeze pericol la poarta lui Bicheși, în vreme ce gazdele au jucat pe contraatac, lucru ce s-a dovedit a fi fructos mai ales că echipa lui Ciucă a avut trei ocazii cu poarta goală. Dârjan l-a driblat excelent pe Ștef și a trimis alături, în vreme ce Trușcă a trimis peste poartă din situație similară.

Golul a venit în minutul 78, după o greșeală a portarului Ștef, dar și a fundașului central Ivașcu. Mircea Oprea a înscris cu capul din 4-5 metri și i-a trimit pe ciuguzeni direct în finală.

Inter Ciugud: Bicheși- Crețu, Andreica, Oprea, Miclea, Trușcă, R. Trușcă, S. Bran, Frătean, Gherman, Roman. Antrenor: George Ciucă

Industria Galda de Jos: Ștef – Chirilă, Cernea, Baghiu, R. Lungu, Cr. Bodean, Medrea, Haiduc, Morariu, Cr. Ivșacu, Căt. Ivașacu. Antrenor: Alin Hancăș

 
 
 

Publicitate

Publicitate