IMG_5070Industria Galda de Jos a învins cu 2-0, în deplasare pe Inter Ciugud, la capătul unei partide disputate. Pentru vizitatori au marcat Baghiu și Nicoară în minutulele 22 și 26. 

Industria Galda de Jos se menține la șase puncte de Arena Alba Iulia, însă formația lui Alin Hancăș a suferit mult în partida de la Ciugud, unde gazdele ar fi putut obține o remiză cu puțină atenție.

În minutul 22, Baghiu a tras de la peste 20 de metri, mingea a fost deviată și a coborât sub bara porții apărată de Bicheși.

Patru minute mai târziu, Nicoară a înscris din careu după o minge deviată.

În minutul 38 Inter Ciugud a ratat o lovitură de la 11 metri, executată modest de Trușcă; portarul Ștef a fost pe fază și a respins penalty-ul.

În partea secundă, ocaziile au curs la ambele porți însă gazdele au fost mai periculoase, dar portarul Ștef a fost în zi mare, acesta a respins singur cu Nelu Gherman și a mai avut o intervenție la un șut din interiorul careului.

În minutul 75, Mircea Oprea a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Inter Ciugud: Bicheși – I. Bran, Andreica, M. Oprea, Crețu, Frătean, S. Bran, A. Miclea, R. Trușcă, I. Gherman, Dârjan.

Industria Galda de Jos: Ștef – Morariu, Căt. Ivașcu, Haiduc, Cr. Ivașcu, R. Lungu, Bodea, Medrea, M. Chirilă, Baghiu și Nicoară.

Alin Hancăș: „Toată lumea vrea să bată Galda și Arena”

Echipa de la Ciugud s-a motivat exemplar în partida cu Industria Galda de Jos, fapt ce nu l-a surprins pe antrenorul Alin Hancăș.

„A fost un meci greu, cu o echipă cu experiență, dar am câștigat meritat jocul. Mai nou am văzut că toată lumea se ambiționează să bată Galda și Arena”, a declarat Alin Hancăș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate