IMG_3458Miercuri șaisprezece echipe din județul nostru s-au întrecut în optimile de finală din Cupa României.  În sferturi s-au calificat Inter Ciugud, AS Național Rădești,  Arena Alba Iulia, Industria Galda de Jos, Dalia Sport Daia Română, Viitorul Sântimbru, Performanța Ighiu, Olimpia Aiud.

Inter Ciugud – Cuprirom Abrud 2-1

La Ciugud, Inter a primit vizita formației Cuprirom Abrud, grupare care al pauză a condus cu 1-0, grație golului marcat de Bercea. Acesta a tras excelent la colțul lung, lasându-l fără replică pe Bicheși.

(P)  Adidasi  și ghete fotbal pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

După pauză gazdele au ieșit mai motivate de la vestiare, iar în minutul 49, Andreica a executat excelent o lovitură liberă de la 20 de metri, restabilind egalitatea.  Cinci minute mai târziu Gherman îl invinge pe Litean cu un șut din afara careului, minge pe care portarul Litean ar fi putut să o pareze.

Iată celelalte rezultate:

AS Național Rădești – CS Ocna Mureș 1-0 FINAL

Viitorul Tărtăria – Arena Alba Iulia 0-3 (la masa verde)

Metalul Aiud – Dalia Sport Daia Română 1-5 FINAL

CIL Blaj – Performanța Alba Iulia 0-1, FINAL

Partizanii Sânmniclăuș – Olimpia Aiud 0-1 FINAL

Energia Săsciori – Viitorul Sântimbru 1-3 FINAL

 
 
 

Publicitate

Publicitate