Industria Galda iși menține poziția de lider, după ce a învins, duminică, în cadrul etapei cu numărul 7 din Liga a IV-a, în deplasare pe terenul echipei Mureșul Vințu de Jos, cu scorul de 4-0.

Liderul Galda a bifat cea de-a şasea victorie consecutivă în acest campionat și se menține în fruntea clasamentului. Mureșul Vințu de Jos ocupă poziția a 12-a în clasament, cu patru  înfrângeri consecutive.

Prima repriză, printre duelurile tari și fazele de excepție, a fost una înclinată spre poarta gazdelor, care s-au văzut conduși încă din startul partidei. În minutul 7 al partidei, Chirilă avea să-și pună echipa în avantaj. Fazele de poartă nu au lipsit, nici de o parte nici de cealaltă, doar că echipa coordonată de Alin Hancăș a avut mai multă luciditate în fața porții, iar în minutul 20 Baghiu le aducea găldenilor avantajul de două goluri, după o execuție frumoasă, când mingea a lovit ambele bări laterale, până să intre în poartă. Repriza a doua a fost una mai echilibrată, însă echipa care avea să marcheze era tot Industria Galda de Jos. Cernea și Neag au stabilit scorul final. Așadar Galda a câștigat pentru a șasea oară consecutiv, toate cele trei puncte puse în joc.

Echipele de start au fost:

Mureșul Vințu de Jos (antrenor Ghiță Medrea): Roman, Barb, Agripini, Javla, Sârbu, Albu, Lăcătuș, Fleacă,Răcătăian, Fântână și Mitea.

Industria Galda de jos (antrenor Alin Hancăș): Ștef, Morariu, Cernea, Lungu, Medrea, Chirilă, Baghiu, Cioară, Alecu, Cătălin Ivașcu și Cristian Ivașcu

Rezultatele etapei a 7-a din Liga a IV-a sunt:

Metalul Aiud 0-3 Olimpia Aiud
Cuprirom Abrud 1-1 Rapid CFR Teiuș
Viitorul Sântimbru 3-0 Inter Ciugud
Performanța Alba Iulia 6-2 CS Ocna Mureș
Energia Săsciori 2-2 FC Cugir
Mureșul Vințu de Jos 0-4 Industria Galda de Jos
Dalia Sport Daia Română 0-1 Arena Alba Iulia

.

 
 
 

Publicitate

Publicitate