csuEchipa de baschet feminin, CSU Alba Iulia a câștigat fără prea mari probleme partida de sâmbătă seara cu CSBT Alexandra. Universitare s-au impus încă de la început și au obținut o victorie lejeră cu scorul de 83-60.

După ce a pierdut la o diferență de 3 puncte cu ICM Arad, CSU Alba Iulia și-a „spălat păcatele” în fața propriilor suporteri printr-o victorie ușoară obținută cu CSBT Alexandra.

Partida a fost una fără emoție pentru fetele lui Popov care încă din primele minute au preluat conducerea meciului.

Primul sfert s-a încheiat cu o diferență de 5 puncte în favoarea universitarelor (20-15). Din al doilea sfert nu a fost unul foarte diferit, CSU a continuat să își facă jocul și astfel au reușit să termine prima parte a jocului cu 46-32, scorul pe sfert fiind de 26-17.

După pauza mare, echipa antrenată de Miroslav Popov a mai pierdut din elan dar și asa a reușit să câștige sfertul trei cu scorul de 25-15.

Nici ultimul sfert nu a reușit să aducă schimbări foarte mari. CSU a continuat că conducă astfel că universitarele au terminat partida cu scorul de 83-60.

Atât CSU cât și CSBT au arătat o formă bună în debut de sezon și au avut un parcurs asemănător. Astfel, gazdele au reușit să treacă fără probleme de echipele ”mici”, au obținut două victorii extrem de importante, acasă, cu CSM Târgoviște și Sepsi Sf. Gheorghe, singura înfrângere venind împotriva campioanei ICIM Arad. De cealaltă parte, trupa din Alexandria a reușit surpriza etapei a II-a, când a învins pe Sepsi Sf. Gheorghe, meci după care și-a continuat parcursul bun cu o singură excepție, partida pierdută cu CSM Târgoviște, în deplasare.

În întâlnirile directe scorul este de 6-3 în favoarea universitarelor din Alba Iulia, care au reușit performanța de a câștiga ultimele șase partide față în față. Sezonul precedent, cele două combatante s-au întâlnit de patru ori, în jocurile tur-retur din campionat, dar și în dubla manșă din sferturile Cupei României.

 
 
 

Publicitate

Publicitate