Vineri seară, la Sebeș  în sala „Florin Fleșeriu” a debutat turneul amical desfășurat între HC Voința „Savini Due” Sebeș, HC Sibiu și HCM Făgăraș. În primul meci, HC Voința Sebeș a întâlnit HCM Făgăraș într-o dispută încheiată cu scorul de  25-25, după ce la pauză scorul era 12-11 în favoarea echipei pregătite de Alexandru Weber.

Remiza de vineri dă speranțe pentru Weber că echipa lui poate produce surpriza atât în acest sezon, cât și în cel ce va urma.

„A fost un meci bun, în care am condus mult în prima parte a jocului, dar pe contraatac, poate și pe un plus de experiență, echipa din Făgăraș a marcat. Îmi felicit elevii pentru dăruire și iată că HC Voința Sebeș rămâne neînvinsă pe propriul teren de la înființare”, a declarat Alexandru Weber, antrenor principal HC Voința „Savini Due” Sebeș.

În ultimele minute de joc, echipa lui Weber a ratat două lovituri de la 7 metri,  iar în prima parte a jocului au condus și cu 12-6.

Pentru Voința Sebeș au marcat: Mihai Macarie 7, Adrian Cunțan 6, Adrian Țone 3, Claudiu Farcaș 3, Iancu Mărginean 2, Lucina Nimu 2, Cristian Drâmbărean, Vlad Breazu.

FOTO: Andreea Mezei

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate