Echipa antrenată de Alexandru Weber a reuşit să bifeze o nouă victorie în Divizia B la handbal masculin. Ultima învinsă a fost CSS Sighişoara, care a pierdut cu scorul de 41-29, în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş.

Victorii pe linie pentru HC Voinţa Sebeş, care a acumulat patru partide câștigate consecutive în Divizia B, fiind pe primul loc al clasamentului. O altă performanţă a echipei din Sebeş este că, din 15 jucători rulaţi de antrenorul Alexandru Weber, 11 au reuşit să marcheze.

„Meciul a fost bun, mai ales în prima repriză, în care am trecut clar peste echipa adversă, iar în repriza a doua ne-am permis să rulăm tot lotul. Nu am avut probleme majore, dar să nu ne culcăm pe o ureche, pentru că ne aşteaptă o deplasare dificilă la HC Sibiu. Ţin să mulţumesc publicului pentru susţinere şi sper să ne susţină şi la meciurile viitoare”, a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Voinţa Sebeş.

Au marcat: Mihai Macarie 9, Silviu Morariu 6, Alexandru Chiriţă 6, Raul Muntean 4, Bogdan Borza 4, Adrian Cunţan 4, Vasile Cutean 2, Iancu Mărginean 2, Marius Jurcă 2, Claudiu Farcaş 1, Iulian Grozav 1.

Au mai jucat: Radu Basasz, Daniel Drăghiţă, Florin Bad, Nimu Lucian

În etapa viitoare, HC Voinţa Sebeş se va deplasa la Sibiu pentru partida cu HC Sibiu, meci ce va avea loc în 11 decembrie.

FOTO: Andreea MEZEI

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate