HC Voința Sebeș a învins vineri, în primul mci din cadrul turneului de promovare echipa Cimentul Bicaz, la capătul unui meci dominat categoric de către echipa pregătită de Alexandru Weber. La pauză scorul a fost 23-10, pentru ca la final tabela să indice  42-21. 

Pentru HC Voința Sebeș meciul mai dificil va fi sâmbătă când gruaprea sebeșeană se va duela cu Academia de Handbal Baia Mare. Succesul de vineri a fost unul de moral, dar obținut fără probleme de echipa lui Weber.

Mihai Macarie a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren acesta reușit să marcheze chiar din propriul teren după o aruncare vicleană la poarta adversă.

Lotul echipei HC Voința „Savini Due” Sebeș este alcătuit din: 

Cornel Medrea, Radu Balasz, Mihai Muntena, Liviu Moga – portari; Raul Muntean, Lucian Nimu, Iancu Mărginean, Cristian Opincariu, Iulian Grozav, Adrian Țone, Danuț Cutean, Claudiu Farcaș, Vlad Breazu, Mihai Macarie, Silviu Morariu, Adrian Cunțan. Antrenor: Alexandru Weber

Debut fericit pentru Cornel Medrea , evoluții bune și pentru Radu Balasz și Mihai Muntean

Ultima achiziție a celor de la Voința Sebeș, portarul Cornel Medrea, adus  de la Potaisa Turda a evoluat excelent în jocul de vineri, chiar dacă Alexandru Weber i-a folosit prin rotație pe cei patru portari, Cornel Medrea a început ca titular și a dat siguranță în poartă având câteva intervenții cu care i-a determinat pe spectatorii prezenți să-l aplaude la scenă deschisă.

Nici portarul Radu Balasz nu s-a lăsat mai prejos. Aducerea lui Medrea pare să-l motiveze pe Balasz care a avut câteva intervenții spectaculoase, dar a și parat o lovitură de la șapte metri, mingea fiind trimisă foarte aproape de vinclul porții, dar parată de portarul Balasz.

Folosit și el ambele reprize portarul Mihai Muntean a avut două parade, una în prima repriză, iar una spectaculoasă în partea secundă a jocului, astfel că Alexandru Weber are poarta asigurată pentru sezonul viitor.

Poftă de handbal masculin la Sebeș!

Partida de la Sebeș a stârnit interet în rândul iubitorilor de Alba din județ, astfel că la partidă au asistat peste 350 de spectatori care s-au bucurat împreună cu jucătorii pentru primul pas făcut spre handbalul masculin profesionist la Sebeș, după o absență destul de îndelungată.

Imediat după promovarea în Divizia A de handbal masculin, echipa din Sebeș îi va transfera pe Ionuț Caragui de la Energia Târgu Jiu și Cristian Suciu de la Potaisa Turda.

 
 
 

Publicitate

Publicitate