IMG_9316Atmosferă de sărbătoare sâmbătă, în sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș, unde echipa pregătită de Alexandru Weber a întâlnit liderul Diviziei A la handbal feminin, CSM Slatina. A învins-o cu 23-19 (12-8, la pauză), după un meci palpitant, HC Alba-Sebeș fiind grupare care este mai aproape ca oricând de promovarea în Liga Națională de Handbal Feminin.

Prima repriză a fost una echilibrată, dar pe final echipa lui Alexandru Weber s-a distanțat la patru goluri, dar niciodată nu a fost condusă de gruparea vizitatoare. Totuși portărița vizitatoarelor le-a făcut viața grea handbalistelor de la HC Alba-Sebeș, aceasta având intervenții importante, parade care au menținut în joc echipa vizitatoare.

După pauză, la poarta vizitatoarelor s-a dezlănțuit atacul, echipierele lui Weber au marcat de trei ori și nu au primit deloc gol în primele patru minute din repriza secundă, astfel că după 34 de minute tabela arăta un neverosimil, 15-8 pentru echipa gazdă.

Spre final, adversarele au încercat să se mai apropie pe tabelă, dar prestația impecabilă a fetelor lui Weber a făcut ca mereu Sebeșul să aibă minim patru goluri avans în fiecare moment a jocului.

Etapa viitoare va avea loc pe 1 martie, iar gruparea  lui Weber va avea parte de un nou meci dificil în deplasare cu CSM Bistrița, formație aflată pe locul 4 în acest moment.

IMG_9347Echipa lui Weber e pe val!

Anul 2014 pare să fie anul handbalului feminin la Sebeș. Formația pregătită de Alexandru Weber a câștigat două mecirui importante în interval de 14 zile, iar promovarea, visul tuturor iubitorilor de handbal din județ începe să devină tot mai real, mai ales că trupa lui Weber a scăpat de meciurile mai grele din acest sezon.

Totuși, handbalistele noastre stau la mâna rezultatelor pentru a promova, iar gruparea din Slatina mai are parte de două meciuri dificile.

Adrian Bogdan: „De doi ani și jumătate aștept nebunia asta”

Viceprimarul orașului Sebeș, Adrian Bogdan, a mărturisit că a așteptat mult până să trăiască aceste momente alături de HC Alba-Sebeș. „De doi ani și jumătate aștept nebunia asta, suntem mai aproape de promovare ca niciodată”, a declarat Alexandru Bogdan în pauza meciului.

Sebeșul s-a pregătit intens de de derby-ul campionatului, astfel că înainte de meci, fanfara din Petrești a cântat imnul național, iar majoretele și dansatorii au pus cireașa pe tort în momentele de pauză ale meciului.

Viorica Suba, îngerul păzitor al echipei HC Alba-Sebeș

Adusă în vară la HC Alba-Sebeș, portarul Viorica Suba a arătat că Alexandru Weber a fost inspirat când a făcut această mutare şi nu a întârziat să-și arate clasa în meciurile cheie a formației din Sebeș.

De pildă, Suba a apărat în penultima fază a meciului de la Târgu Mureș, fază în urma căreia formația noastră a obținut victoria, iar în meciul de sâmbătă Suba a avut peste 10 intervenții în fața handbalstelor de la Slatina.

IMG_9386Sala „Florin Fleșeriu”, arhiplină

Prestația bună din ultimele partide a echipei lui Weber, dar și importanța meciului de sâmbătă a făcut ca spectatorii să ia cu asalt sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș, astfel că suporterii echipei din Sebeș au ales să stea în picioare sau pe scări doar pentru a asista la victoria obținută de Sebeș.

La partidă au asistat peste 700 de spectatori, iar numărul acestora ar fi fost mult mai mare dacă sala ar fi avut o capacitate pe măsură.

 
 
 

Publicitate

Publicitate