Trupa lui Octavian Achimescu s-a impus cu 31-23 la capătul unui meci în care jocul a „scârțâit” serios. La pauză, scorul a fost 12-13 în favoarea echipei CSM Bistrița, iar ulterior HC Alba-Sebeș și-a revenit din pumni și s-a impus la opt goluri diferență.

Noile achiziții au început greu la Sebeș și au fost la un pas să producă surpriza neplăcută pentru fanii prezenți în tribună. În actul secund, echipa lui Achimescu a reușit să controleze jocul și să încheie disputa la o diferență remarcabilă de scor.

„După părerea mea, am început cu mari emoții; emoția primului meci, cu o portăriță care trebuia să vină la noi, ne-a făcut probleme. Bistrița ne-a încurcat în prima repriză. În repriza a II-a ne-a intrat mingea în poartă. Am jucat mai bine, sunt foarte mulțumit ”, a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș.

Victoria cu Bistrița îi dă speranțe lui Costea, iar acesta s-a declarat mulțumit de noile achiziții. „Sunt mulțumit de noile achiziții, mai trebuie lucrat împreună, cred că următoarele etape vor fi mai bune”, a concluzionat Costea.

Pentru HC Alba-Sebeș: Ana Ciolan 13, Alexandra Oncu 7,  Mădălina Predoi 6, Simina Neag 3, Bianca Bogdan 2,

Etapa viitoare, HC Alba-Sebeș va juca tot pe propriul teren cu CSM Slatina. Meciul va avea loc duminică probabil tot de la ora 18.00.

FOTO: Andreea MEZEI

 

 

Comentarii

  1. hai zic tie spune:

    O. Alexandra daca isi revine la forma care era acum mult, mult timp o sa fie un lucru bun pentru echipa… Bafta !!!

 
 

Publicitate

Publicitate