Cea de-a doua zi a programului „Săptămâna Sănătății” a adus în sala de sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba iulia, aproximativ 25 de iubitori ai handbalului. Aceștia s-au împărțit aleatoriu în patru echipe, într-o competiție cu sistem piramidal.

Deși în teren, majoritatea jucătorilor erau băieți, nici fetele nu s-au lăsat mai prejos, cu toate că au fost doar două la număr. Meciurile s-au desfășurat pe durata a 15 minute, într-un ritm foarte alert. Printre jucătorii care au participat la program s-au aflat elevi ai Liceului Sportiv din Alba Iulia, din clase de handbal, dar și de la alte licee din județ. Să nu uităm de voluntarii care deși nu știau prea multe despre acest sport, au încercat din răsputeri să se ridice la nivelul sportivilor din Alba.

Din fericire pentru elevii din Alba Iulia și nu numai, vor mai urma și alte sporturi la diferite licee din oraș. Vă prezentăm mai jos evenimentele ce vor urma în cadrul proiectului „Săptămâna Sănătății”:

Miercuri, 22 mai: Fotbal – ora 16:00 – Terenul de sport al Liceului Sportiv;

Joi, 23 mai: Tenis – ora 14:00 – Terenul de tenis al bazei sportive „Constructorul” din Pâclișa și Batuka (dans sportiv combinat cu aerobic) – ora 19:00 – Sala de Sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”;

Vineri, 24 mai: Volei – ora 17:00 – Sala de Sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”;

Sâmbătă: Drumeție cu bicicletele pe traseul Alba Iulia – Cetea – ora 10:00 – Plecarea din fața Catedralei Ortodoxe;

Duminică: Concurs sportiv – ora 15:00 – Baza Sportiva din Ampoi II.

 
 
 

Publicitate

Publicitate