IMG_3299Spectacol total la Alba Iulia, unde Gicu Grozav a retrăit emoțiile unice pe care le-a avut pe vremea când juca la Unirea Alba Iulia. La inițiativa jucătorului de la Terek Groznii, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia a avut loc un meci demonstrativ extraordinar, în care foști componenți ai Unirii Alba Iulia au jucat un amical cu juniorii lui Dăscălescu. 

Scorul final a fost 8-5 pentru echipa lui Grozav, iar la pauză a fost 4-0. Echipa întocmită de Gicu Grozav, a fost antrenată de Ioan Ilie și Neluțu Popa.

Scorul a fost deschis de Gicu Grozav cu un eurogol de la 18-20 de metri, mingea șutată de fotbalistul albaiulian a mers exact în vinclul porții apărate de Bogdan Clipici.

2-0 a făcut Călin Cristea (Pandurii Târgu Jiu), acesta l-a surprins pe Clipici cu o execuție frumoasă. Pentru 3-0 a înscris Ciprian Selagea. Jucătorul celor de la Rapid București a înscris din lovitură liberă de la 20 de metri.

Scorul pauzei a fost stabilit de Gicu Grozav, acesta a înscris cu o „scăriță”  peste Clipici, „supărat” pe faptul că aceta i-a trecut mingea printre picioare, cu câteva faze mai devreme.

După pauză la echipa lui Gicu Grozav au intrat Vlad Ignat în locul lui Mihai Mincă și Pamfil Hârciagă în locul lui Ionuț Grozav,

În repriza secundă Uniriștii au marcat de cinci ori prin Lăsconi, Rahovean, Culda, Herdea și Mihai Dăscălescu jr, în vreme ce Grozav a mai dat două goluri, Zăgrean și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, iar Selagea a făcut „dubla”.

Gicu și prietenii: Mincă (CFR Cluj), Schuller (Metalurgistul Cugir), Fl. Ilie (Gaz Metan Mediaș), Potopea (Metalurgistul Cugir), Al. Giurgiu (ex- Dinamo București), Oara (Metalurgistul Cugir), I. Grozav, Selagea (Rapid București), C. Cristea (Pandurii Târgu Jiu), Zăgrean, Gicu Grozav (Terek Groznii). Au mai jucat: Vlad Ignat (Dinamo București), Hârciagă.

Unirea Alba Iulia: Clipici – Stoica, N. Rus, Costantea, Matei, Ioani, Buda, Schiau, Rodean, Lăsconi, Culda. Au mai jucat: Popa, Baba, Balea, Șandru, Marcu, Oană, Scrobotă, Fulea, Nicola, Rahovean, Boamfă, Herdea, Dăscălescu jr. Antrenor: Mihai Dăscălescu.

IMG_3556Gicu Grozav a făcut cadouri pentru cei mici

După meciul de la Alba Iulia, Gicu Grozav a fost așteptat într-unul din vestiare pentru a oferi cadouri celor mai mici. Fotbalistul a dăruit un suc și o ciocolată juniorilor antrenați de Vasile Gheorghe, fotbaliști ce au fost copii de mingi la partida disputată de echipa lui Gicu Grozav și junorii A de la Unirea Alba Iulia.

Micuții fotbaliști s-au bucurat de cadouri, dar mai mult au fost încântați de autografele date de Gicu, pe telefonul mobil, pe geaca de trening sau pe carnețel, iar cei mai norocoși s-au pozat cu starul albaiulian.

IMG_3258Copii Unirii s-au reîntors acasă. Grozav: „Dacă am fi avut echipa asta în Liga 1, ne-am clasa în prima parte a clasamentului”

Fotbalul frumos oferit de fotbaliștii crescuți de Unirea Alba Iulia i-a impresionat pe toți cei prezenți, iar regretul că Unirea Alba Iulia nu mai există pe harta fotbalului românesc devine din ce în ce mai mare.

Meciul de duminică a fost și un cuți răsucit în rana suporterilor, dar bucuria că, duminică am putut să-i revedem pe teren pe jucătorii care duc cu mândrie mai departe numele echipei Unirea Alba Iulia, ne-a făcut să uităm pentru câteva minute de situația critică a Unirii Alba Iulia și să ne bucurăm din nou de fotbal spectaculos pe „Cetate”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate