Stadionul „Cetate” din Alba Iulia a fost gazda unuia din cele mai importante evenimente organizate în beneficiul sportului. Fosta mărșăluitoare Ana Maria Groza a dat startul celei de a treia ediții a grand prix-ului ce-i poartă numele. Evenimentul s-a dovedit a fi un real succes, iar acest lucru este dat de numărul de elevi prezenți . 

Elevii de gimnaziu au fost selectați pe categorii, iar, la finalul evenimentului, au fost premiați de organizatori, cu tricouri, dulciuri, diplome sau rucsacuri şi ceasuri, pentru cei mai mari.

Ajunsă la a treia ediție a evenimentului, Ana Maria Groza promite că va continua organizarea acestei manifestări.

„În fiecare an, este greu să organizezi un asemenea eveniment, intervin tot felul de factori de care poate nu te-ai lovit cu o ediție înainte. Eu sunt bucuroasă, am avut puterea și ajutorul necesar să ajung la a III-a ediție și că am avut puterea necesară. Sportul de performanță m-a învățat să fiu o luptătoare și așa o să fiu de acum încolo. Eu zic că mai sunt copiii atrași spre sport, acesta e unul din obiectivele mele. E important pentru fiecare dintre noi să știm să avem grijă de corpul nostru”, a declarat Ana Maria Groza, fostă atletă de performanță.

La final, a avut loc festivitatea de premiere la care au participat și președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel și Sorin Bumb, county manager al județului Alba.

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate