IMG_0604Un adevărat regal fotbalistic, duminică, la Bistra, în cadrul finalelor Campionatului Munților Apuseni. Cele mai tari echipe de juniori și seniori s-au duelat pentru primele trei poziții în clasamentul câștigătorilor. „Show-ul” a început cu finala mică dintre Sălciua- Bistra, continuată de finala mică la seniori dintre Poiana Vadului-Albac.

Între cele două finale, cea mică și cea mare, au avut loc două meciuri demonstrative, precedate de un spectacol cu majoretele junioare din Bistra.

Primul meci demonstrativ s-a disputat între echipa formată din membrii AJF Alba and Friends, echipă condusă de nimeni altul decât Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba și Burtoșii, echipă condusă de către primarul comunei Bistra, Traian Gligor.

Al doilea meci demonstrativ a avut loc între două echipe de copii, născuți în anii 2007-2008.

IMG_0067După terminarea meciurilor demonstrative, președintele AJF Alba, Sorin Corpodean, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman și secretarul general al AJF, Cristian Petropulos au acceptat provocarea de a-și turna apă cu gheață în cap, în campanie „Ice Bucket Challenge”, cu care au încântat audiența.

A urmat un nou spectacol cu majoretele senioare din Bistra, savurat de către toți cei prezenți în public. Ambele echipe de majorete sunt calificate la mondiale.

După meciurile demonstrative au avut loc finalele mari între Poșaga – Ciuruleasa (juniori), care au adus victoria echipei din Ciuruleasa, scor 5-3 și Bistra-Sohodol (seniori), meci în urma căruia a câştigat echipa din Bistra, scor 2-1.

După terminarea partidelor a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor. Pe primele trei locuri la juniori s-au calificat echipele din Ciuruleasa (locul I), Poșaga (locul II), Bistra (locul III), iar laseniori echipele din Bistra (locul I), Sohodol (locul II), Albac (locul III).

După festivitatea de premiere a avut loc un spectacol cu focuri de artificii și un concert susținut de formația Our Band, din Sebeș.

foto: Cristina NICOLA

 
 
 

Publicitate

Publicitate