Înaintea derby-ului de sâmbătă, echipa pregătită de Miroslav Popov a susținut miercuri la Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan” o campanie de promovare a meciului de sâmbătă, dar și a baschetului în general.

Campania de promovare a început la ora 12.00, în sala de sport a colegiului „HCC”. Evenimentul a constat într-un meci de baschet între CSU și echipa de băieți a Colegiului Național „HCC”. Durata meciului a fost de aproximativ 15 minute, în care ambele echipe s-au întrecut în acțiuni spectaculoase, pe placul celor aproximativ 60 de spectatori aflați în sală.

La finalul înfruntării, fetele i-au invitat pe toți doritorii la un concurs de aruncări libere, aruncări de 3 puncte şi chiar de la mijlocul terenului. Liceenii care au reușit să marcheze au primit câte un tricou cu însemnele clubului, semnat de jucătoarele de la CSU.

Oficialii celor de la CSU Alba Iulia au anunţat că acțiunile de acest gen ale echipei vor continua în unitățile de învățământ din Alba Iulia, dar și în alte zone din județ.

După ce, etapa trecută, CSU a învins categoric Danzio Timișoara, echipa universitară se luptă sâmbătă de la ora 18.00 în sala universitară „1 Decembrie 1918”, în fața celor de la CSM Târgoviște pentru ceea ce poate fi a doua victorie în acest debut de campionat.

 
 
 

Publicitate

Publicitate