13 cu noroc pentru FC Micești. În data de 13 octombrie, echipa pregătită de Mihai Manea se stabilește în fruntea clasamentului și ocupă poziția de lider în serie, după ce în etapa cu numărul 6 s-a impus în fața celor de la FC Lopadea Nouă cu scorul de 4-0. Golurile au fost marcate de către Cătălina Călin, Cosmin Bogdan, Raul Mihălțan, dar și de noua achiziție a miceștenilor, Mihai Maxim.

FC Micești detronează Mureșul Gâmbaș din poziția de lider, însă doar datorită golurilor marcate, deoarece ambele au același număr de puncte și anume 16. Nici situația golaverajului nu este alta, ambele echipe având un 12 goluri la activ. După etapa a şasea, echipa din Micești are 18 goluri marcate și 6 primite, fapt ce îi clasează pe primul loc în campionat, în fața celor de la Mureșul Gâmbaș, care au 13 goluri reușite și doar unul primit.

Cu un golaveraj dezamăgitor, lanterna roșie a clasamentului din seria secundă nu a reușit să acumuleze nici un punct în acest campionat. FC Lopadea Nouă are doar trei goluri marcate dintre care două au fost marcate etapa trecută în deplasarea de la ACS Băgău, când au pierdut cu scorul de 4-2. Nici situația golurilor primite nu stă deloc bine pentru Lopadea, care au nu mai mult de 25 de goluri primite, cu o medie de patru goluri primite pe meci.

Etapa viitoare, care este programată în data de 20 octombrie, FC Micești primește vizita echipei de pe locul 11, Progresul Fărău. În timp ce FC Lopadea Nouă poate să-și ia revanșa în fața celor de la Mureșul Gâmbaș, după descalificarea din cupa României, când au fost înfrânţi cu 2-1 în prima etapă competițională. Mureșul Gâmbaș – FC Lopadea Nouă este programată duminică, 20 octombrie, de la ora 16.00.

Înaintea confruntării din etapa viitoare, echipa lui Adrian Herepean forțează trecerea mai departe în cupa României, în fața celor de la Voința Stremț miercuri, 16 octombrie, de la ora 15.30.

Rezultatele etapei cu numărul 6 din Liga a V-a, seria a II-a:

Voința Stremț 0-2 Mureșul Gâmbaș
Șoimii Ciumbrud 5-4 AS Războieni Cetate
FC Lopadea Nouă 0-4 FC Micești
Progresul Fărău 2-0 ACS Băgău
Național Rădești 2-1 Decebal Cricău
Sportul Livezile 0-2 Viitorul Unirea
Voința Beldiu 4-3 Fortuna Lunca Mureșului

 
 
 

Publicitate

Publicitate