Derby-ul etapei cu numărul XXII dintre FC Cugir şi Europa Alba Iulia a fost comentat de reporterii sport.alba24, în timp real.

Antrenorul echipei Europa Alba Iulia, Alin Hăncaş, a preferat să nu-i folosească din primul minut pe Bratima, M. Cristea şi Circov întrucât aceştia aveau trei cartonaşe galbene şi riscau să rateze derby-ul cu CSO Cugir.  La partidă asistă aproximativ 150 de suporteri.

FC Cugir: Moldovan, Petruse, Barta, Sabou, Samoilă, Bulgaru, Pîrvu, Gruian, Micu, Dogăroiu, Marcu.Rezerve: Simina, Găinar, Chelaru, Ştef, Păcurar, Răcăreanu. Antrenor: Alexandru Simu

Europa Alba Iulia: Rotaru, Haiduc, Oară, Andrea, Moldovan, Apetri, Hârceagă B. Cristea, Gherman, Bălaş, Ponoran. Rezerve: Ştef, M. Cristea, Bratima, Circov, Samoilă, Cecălăcean, Popa.Antrenor: Alin Hăncaş

LIVE:

Min. 1:  A început partida

Min. 3:  Lovitură liberă de la centrul terenului pentru FC Cugir, rămasă fără rezultat. Debut curajos de meci pentru FC Cugir.

Min. 4:  Apetri este faultat şi Europa Alba Iulia beneficiază de o lovitură liberă de pe partea dreaptă de la aproximativ 30 de metri de pe partea dreapta.

Min. 8: FC Cugir a avut un şut slab, reţinut de portarul Gabriel Rotaru.

Min.10: Marcu l-a faultat pe Hârceagă şi Europa Alba Iulia beneficiază de o lovitura liberă de la 35 de metri, executată scurt de B. Cristea.

Min. 13: Fault în postură de ultim apărător a lui Moldovan, centralul partidei Radu Lazea i-a arătat cartonaşul galben albaiulianului. Lovitura liberă a rămas fără efect.

Min. 19: Ponoran centrează de pe partea stângă din direcţia de atac a Europei, dar mingea a fost respinsă de apărătorii cugireni.

Min. 22: Centrare de pe partea dreaptă a lui Haiduc, dar Gherman nu a reuşit să se descurce între fundaşii cugireni.

Min. 24: Gazdele au încercat să îl învingă pe Gabriel Rotaru cu un şut de la peste 30 de metri, dar experimentatul goalkeeper nu a avut probleme în reţinerea balonului.

Min. 27: Cursă excelentă a lui Ponoran care l-a depăşit în primă fază pe Marcu, dar apărătorul cugirean a revenit şi l-a determinat pe jucătorul albaiulian să trimită mingea în aut de poartă.

Min. 34: FC Cugir beneficiază de o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri lateral stânga. Lovitura liberă a fost executată slab de către gazde.

Min. 37: Apetri centrează excelent, portarul cugirenilor Moldovan a ieşit pe sub minge, dar Ponoran a faultat în atac.

Min. 39: Ponoran a tras de la 20 de metri lateral dreapta, şutul acestuia fiind respins de sub transversală de Moldovan în corner. Lovitura de la colţ a fost executată de Gherman, portarul cugirenilor ieşind şi respingând mingea în afara careului.

Min. 41: B.Cristea a tras de la 20 de metri, mingea fiind respinsă de Moldovan.

Min. 44: Gruian îl încearcă pe Rotaru cu un şut de la jumătatea terenului, dar portarul oaspeţilor nu a avut probleme în a reţine balonul.

Min. 45: Centralul Radu Lazea a arătat un minut de prelungire.

Min. 45+1: Final de repriză la Cugir, 0-0 după 45 de minute, de menţionat este faptul că în ultimul sfert de oră Europa Alba Iulia a pus presiune pe echipa gazdă, dominând teritorial jocul.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 48: Centrare a lui Gherman, s-a oprit în plasa laterală.

Min. 49: Centrarea lui Apetri a fost respinsă în corner de apărătorii cugireni. Cornerul a fost executat de Ponoran, dar Andrea a trimis cu capul pe lângă poartă.

Min. 52: GOOOL Europa  Ov. Moldovan primeşte o pasă printre apărătorii cugireni, acesta a scăpat singur cu portarul gazdelor, pe care l-a executat cu sânge rece. Cugirenii au solicitat offside la faza golului marcat de Europa.

Min. 55: GOOOL Europa. Europa Alba Iulia a beneficiat de o lovitură liberă de la 19 metri, executată de Ponoran. Mingea a lovit bara transversală şi solul, iar tuşierul a indicat centrul terenului, validând golul europenilor. Cugirenii au protestat şi la golul secund, iar centralul Lazea a arătat cartonaş galben lui Dogăroiu.

Min. 58: Haiduc a tras peste poartă de la 20 de metri.

Min. 60: Cugirenii au avut o lovitură de la colţ rămasă fără rezultat.

Min. 61: Gherman trage de la 18 metri, şutul acestuia a fost deviat, mingea fiind reţinută de Moldovan.

Min. 62: Schimbare la FC Cugir. Iese Găinar şi intră Păcurar.

Min. 64: Cascadă de driblinguri a lui Ponoran, acesta a fost deposedat în momentul şutului.

Min. 65: Lovitură liberă de pe partea dreaptă pentru Europa, Apetri trage în zid, mingea ajunge la Hârceagă care la rândul lui a tras pe lângă poartă.

Min. 69: Lovitură liberă pentru Europa, executată excelent de Ponoran, mingea a fost boxată de Moldovan, care a ajuns la Gherman care a tras în portarul cugirenilor.

Min. 70: Dublă schimbare: A ieşit Dogăroiu şi a intrat Simina la FC Cugir, iar la Europa a ieşit Gherman şi a intrat Samoilă. Corner Europa, executat de Ponoran, mingea a depăşit întreaga defensivă cugireană, dar şi pe Oară aflat în situaţie excelentă de a marca.

Min. 72: Gruian scapă spre poarta europenilor, dar Rotaru iese şi respinge balonul, îndepărtând pericolul.

Min. 78: Combinaţie frumoasă între Ponoran şi Samoilă, ultimul fiind faultat de Marcu.

Min. 82: Centrare din partea dreaptă a lui Samoilă, iar Ponoran a trimis peste poartă din şase metri. Schimbare la Europa: Iese Ponoran şi intră Popa.

Min. 84: Gruian scapă în partea stângă, intră în unghi şi trage dezamăgitor.

Min. 86: GOOOL Europa. Samoilă recuperează un balon în jumătatea Cugirului, îi pasează lui Bălaş, care la rândul lui îl serveşte ideal pe Popa, care înscrie pe lângă portarul Moldovan.

Min. 87: Schimbare la FC Cugir: A ieşit Pîrvu şi a intrat Chelaru.

Min. 90: Centralul Radu Lazea arată 3 minute de prelungire.

Min. 90+1: FC Cugir beneficiază de o lovitură liberă pe partea dreaptă, executată pe direcţia lui Rotaru care a respins mingea în afara careului.

Min. 90+2: Gruian trimite peste poartă cu capul din şase metri.

Min. 90+3: Final de meci la Cugir, Europa se impune cu 3-0. Un suporter de la Cugir a intrat pe teren pentru a cere socoteală arbitrului Rareş Mulea, dar acesta a fost oprit de jucătorii şi oficialii echipei din Cugir. Pe tot parcursul meciului, suporterul respectiv i-a adresat injurii tuşierului Mulea, iar la un moment dat în repriza secundă acestă s-a dezbrăcat de pantaloni, arătându-şi zona intimă.

Tot în cadrul etapei cu numărul XXII au mai fost programate partidele:

CSO Cugir – Arieşul Apuseni 5-0 (final)

Rapid CFR Teiuş – Viitorul Sântimbru  3-2 (final)

Perfomanţa Alba Iulia – CS Ocna Mureş 6-2 (final)

Flamura Roşie Rădeşti – Dalia Sport Daia Română 1-2 (final)

Olimpia Aiud – Sportul Sebeş 3-2 (final)

Metalul Aiud – CIL Blaj 1-1 (final)

Viitorul Unirea – Cuprirom Abrud 1-0 (final)

 

Comentarii

 1. alex spune:

  ba baiatule tu la ce meci te-ai uitat? prima repriza dominata de oaspeti? sa fim seriosi. dupa pauza da ca s-au aruncat zarurile. p.s. craciun baiatule ti-a placut prestatia lui chiorean? lasa aluziile ieftine alta data de pe site-urile de socializare si ai face bine sa vezi ca e unul dintre arbitrii buni ai judetului. la abrud saracii nu au luat prima de paste de la europa si s-au razbunat pe el.

  1. Nu stiu ce-ai citit tu, dar eu am scris finalul primei reprize… dar na…fiecare citeste ce vrea si intelege ce vrea din ceea ce se scrie …. si DA, Chiorean a arbitrat foarte bine astazi

   1. alex spune:

    stiu ce ai scris, dar toata lumea a vazut alt meci in afara de tine sincer. prima repriza a fost o lupta surda la mijlocul terenului fara nicio faza importanta in afara de faza cu bulgaru cu rosu cat se poate de clar. tin sa-ti spun ca-ti apreciez eforturile care le faci pentru articolele despre meciurile din judet, dar mi s-a parut cat se poate de subiectiva remarca la adresa prestatiei lui chiorean din partida cu abrud, nu de alta dar ai fost prezent si la meciul cu performanta din prima etapa cand poti sa confirmi ca acelasi tusier a arbitrat f bine, poate chiar a dezavantajat cso la o faza sau doua.

    1. Regret ca nu am filmat, la fel cum fac cei de la CSO. Daca arbitrul nu a gresit, de ce nu fac publica filmarea jocului cei de la CSO? Daca Chiorean a gresit, de ce nu se arata imaginile… Nu tin cu nici o echipa din Liga a IV-a, indiferent ca merge CSO sau Europa ar fi frumos sa se promoveze, pentru ca atlfel … fotbalul din Alba nu câștigă nimic.

 2. cso spune:

  Cataline o sa primesti materialul solicitat pe care vei putea sa-l publici dupa meciul de sambata.

  1. Multumesc frumos!

 3. george spune:

  pirelly in locul vostru nu as da nicio filmare pentru ca atunci cand au fost decizii peste decizii in defavoarea voastra si acelea filmate, duse la ajf, tot nu s-a luat nicio masura.

 4. Anonim spune:

  cum as putea intra in posesia pozelor?

  1. trimite-mi te rog un e-mail pe adresa Sport@alba24.ro cu e-mailul tau si vei primi poze de la toate meciurile de la care ai nevoie, fara nici un fel de probleme

 
 

Publicitate

Publicitate