După ce în prima etapă a învins FC Maramureș Universitar Baia Mare, Unirea Alba Iulia s-a deplasat la Oradea pentru disputa cu FC Bihor. Albaiulienii au pierdut partida cu scorul de 3-1, Oară fiind marcatorul alb-negrilor.

Unirea Alba Iulia a început excelent partida de la Oradea, Oară fiind primul jucător care a modificat tabela după doar cinci minute de joc. După golul marcat de Oară, gazdele s-au avântat în atac și au izbutit să marcheze în minutul 29, însă golul a fost anulat în cele din urmă pe motiv de offside. Coroian a reușit să egaleze apoi după un șut de la aproximativ 16 metri, fără nicio șansă pentru tânărul portar, Tiuț.

În partea secundă lucrurile s-au desfășurat în aceeași direcție, iar golul care i-a trecut în avantaj pe bihoreni a venit din piciorul lui Mărkuș care a profitat de neatenția lui Potopea. Voiculeț a stabilit scorul final în minutul 74 cu o lovitură de cap de la aproximativ șase metri în colțul lung.

FC Bihor: Popescu, Pop, Tânc, Petrache, Diarra ,Sorian, Coroian, M. Popa, Florean (cpt), Mărkuş, Hadăr
Rezerve:Pogacsics, Bic, Lupu, O. Popa, Şulea, Selagea, Voiculeţ
Antrenor: Gheorghe Ghiţ

Unirea Alba Iulia: Tiut, Potopea, Schuller, Bumbac, Oprea, Oară, Negruţ, Istrate, M. Petrescu, Mândruşcă, Mureşan
Rezerve: Clipici, Olar, Cotolan, Contor, Man, Rondak, Moga
Antrenor: Stelian Gherman

Unirea Alba Iulia a pierdut astfel prima partidă din acest sezon, iar în etapa viitoare va evolua acasă împotriva celor de la UTA Arad.

 

Comentarii

  1. Unirist spune:

    Felicitari Unirea pentru jocul prestat si pentru daruire. Sper sa vina zile mai bune pentru echipa fanion a judetului, iar oamenii cu potenta financiara sa nu ezite in a se apropia de uniristi. Hai Unirea

 
 

Publicitate

Publicitate