Unul dintre evenimentele care cu siguranță a bucurat fanii sportului „rege” a fost amplasarea unui ecran de mari dimensiuni în interiorul Cetății, pentru vizionarea celui mai important meci european din acest an. Albaiulienii au ales locația Palatul Principilor pentru a urmări Finala Champions League.

Peste 300 de oameni au urmărit prima finală germană a celei mai importante competiții europene intercluburi. Din fericire pentru ei, organizatorii nu „i-au lăsat” doar singuri, cu ecranul în față. În curtea Palatului Principilor au fost amplasate terase, iar micii și berile au fost la discreție pentru fiecare albaiulian. Numărul spectatorilor a fost destul de mare, ținând cont de vremea ploioasă, care a convins mulți alți albaiulieni să aleagă localurile sau confortul de acasă.

Cele două „tabere” de suporteri prezente în curtea Palatului Principilor au fost aproximativ egale, cu un uşor avantaj pentru „galben-negri”. Din păcate pentru aceștia, câștig de cauză a avut cealaltă tabără, a cărui echipă favorită a înscris golul victoriei în minutul 88, prin Robben. Scorul final al partidei FC Bayern Munchen – Borussia Dortmund a fost 2-1.

 
 
 

Publicitate

Publicitate