Europa Alba Iulia a obținut vineri, la Zlatna, o remiză contra formației Șoimii Pâncota. Carlos Burian și Paul Muntean au marcat în prima repriză.

Europa Alba Iulia a început meciul în forță și Circov a ratat cea mai mare oportunitate a primei reprize, în minutul 15. Acesta a rămas singur cu Irimia, portar pe care l-a luat la țintă.

În minutul 39, Carlos Burian a deschis scorul cu un șut la colțul lung, iar mingea a atins și bara porții lui Răducanu, golul oaspeților fiind ușor imputabil portarului albaiulian. Avantajul echipei din Pâncota nu a durat decât două minute. În minutul 41, Paul Munteanu a driblat 3-4 jucători în careul echipei din Pâncota și l-a învins pe Irimia.

În partea secundă, cele două atacuri s-au mișcat greu. Doar Mitu i-a mai dat emoții lui Răducanu dintr-o lovitură liberă de la peste 30 de metri, pentru că la cealaltă poartă Paul Munteanu l-a pus la încercare pe Irimia.

Prestația europenilor s-a dovedit a fi din nou în creștere, astfel că echipa lui Dan Mănăilă a pus probleme serioase oaspeților din Pâncota.

Europa Alba Iulia: Răducanu – Lupșan, Andrea, Groza, Arsene – Apetri, Bratima, Cristea, Circov – M.Cristea – P.Munteanu. Rezerve: Cotoară,  Haiduc, Popa, Oniche, Danciu, Hârciagă, Samoilă.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate