La pământ, așa au fost elevii lui Radu Andone în repriza secundă a meciului cu FCM Turda, partidă în care s-au văzut egalați după ce au condus cu 2-0, la pauză.

Europa Alba Iulia a reconfirmat faptul că 2-0 este cel mai periculos rezultat. Elevii lui Radu Andone au condus cu acest scor, dar, după pauză, albaiulienii au gestionat prost avantajul celor două goluri și s-au văzut egalați pe final, iar, după meci, nervii gazdelor au fost la un pas să cedeze. Radu Andone le-a făcut un duș rece elevilor săi și a refuzat să discute cu jurnaliștii prezenți.

Primă repriză excelentă, reușită de echipa lui Radu Andone. Chiar dacă au început ezitant partida, fotbaliștii de la Europa Alba Iulia au deschis scorul, în minutul 22. Marius Cristea a executat bine un corner, iar fundașul Groza a înscris pentru 1-0.

În minutul 33, Paul Muntean a scăpat singur cu Gurincu, a ratat în primă fază, dar, cu șansă, mingea s-a întors la atacantul originar din Aiud, care a înscris cu toată oportunitatea lui Cocoară.

Până la pauză, albaiulienii au mai ratat câteva oportunități de a marca, dar au intrat la cabine cu avantajul de două goluri.

După pauză, antrenorul Radu Andone a fost la un pas să facă 3-0. Acesta a rămas singur cu Gurincu, dar a trimis total aiurea, dintr-o poziție ideală.

Imediat după ratarea lui Andone, FCM Turda a redus din handicap prin David, după un contraatac excelent al oaspeților. Imediat după gol, Circov a ieșit accidentat, iar jocul lui Arsene a permis echipei lui George Ciorceri să devină mai periculoasă în flancul lăsat gol de ieșirea lui Circov.

În minutul 85, Bărbuloviciu a reușit să egaleze, profitând de naivitatea fundașilor albaiulieni. Imediat după ce au fost egalați, albaiulienii au mai trimis odată mingea în stâlpul porții lui Gurincu.

Europa Alba Iulia: Răducanu – Lupșan, Groza, Andrea, Circov (55, Arsene) – B. Cristea, Bratima (60, Hârciagă), R.Andone (70, Danciu), Apetri – M.Cristea, P.Muntean

FCM Turda a intrat „pe vârfuri” în jocul cu Europa Alba Iulia

Echipa antrenată de fostul tehnician al Unirii Alba Iulia se confruntă cu probleme mari la echipa din Turda. Mai mult, jucătorii săi au tratat cu lejeritate partida cu Europa Alba Iulia.

„A fost un meci cu greșeli de ambele părți. Avem multe probleme care ne macină, sperăm să rezolvăm săptămâna următoare mai multe. Am simțit că-i putem surprinde la mijloc și am insistat. La pauză le-am spus jucătorilor că 2-0 nu este un rezultat de la care să nu putem reveni. Cred că se putea și 4-2 în favoarea noastră”, a declarat George Ciroceri, antrenor principal FCM Turda.

Radu Andone, supărat: „Întrebați conducătorii când și-au luat salariile ultima dată băieții”

Supărat după remiza cu FCM Turda, Radu Andone a refuzat să facă orice comentariu cu privire la partida de vineri. Acesta a acuzat problemele financiare existente la club. Andone a ratat șansa de a închide meciul, când a scăpat singur cu portarul, la scorul de 2-0.

„ Întrebați conducătorii ce se întâmplă la echipa asta, când și-au luat salariile ultima dată băieții. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, mie numai”, a declarat Radu Andone, antrenor principal Europa Alba Iulia.

Momentul în care Andone a refuzat să dialogheze cu presa a fost taxat de fotbaliștii echipei Europa care, nervoși, au adresat jigniri și injurii reprezentanților mass-mediei. ”Dacă jucătorii au vorbit urât, asta e lipsă de educație și o să se ia măsuri”, a punctat Liviu Coacăză, președinte Europa Alba Iulia.

Tehnicianul albaiulienilor a fost contrazis chiar de președintele clubului, Liviu Coacăză. Acesta a mărturisit că nu știe nimic de existența unor restanțe și că jucătorii sunt plătiți la zi.

„Eu zic că a fost un meci foarte bun, ei au avut o singură ocazie în prima repriză. În repriza a doua am avut o ocazie mare a lui Radu Andone.  Ne-am retras în apărare și am fost egalați. Eu nu pot să comentez greșelile lui Radu. El știe cum a antrenat, cum s-au antrenat jucătorii. Vis-a-vis de partea financiară e ca la toate cluburile. Contractele intră în luna septembrie, până în luna septembrie vor primi indemnizație de efort. Banii îi vor primi, important e să joace sigur că există scuze. Dacă există scuze, treaba lor, ei sunt fotbaliști, sunt pentru prima dată în Liga a III-a, nu sunt salarii restante. Nu știu ce acuză Radu Andone”, a adăugat Liviu Coacăză.

După trei etape, Europa Alba Iulia are un punct, iar, în runda viitoare, albaiulienii vor juca în deplasare la Câmpia Turzii contra grupării Seso din localitate.

 
 
 

Publicitate

Publicitate