Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba au organizat în acest an „CupaCrăciunului”, eveniment aflat la prima ediție. Competiţia a fost câștigată de echipa „Elit”, cu 6-4, după finala cu Poliția Locală. Finala mică a fost câștigată de echipa Alba24, în dauna celor de la Banca Transilvania.

Două zile de fotbal spectaculos în sala de sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”. Nouă echipe s-au înscris la startul primei ediții a „Cupei Crăciunului”, ediție adjudecată de „Elit”, echipă condusă excelent de Voicu Vușcan.  După un parcurs excelent în grupe, „Elit” a câștigat finala contra celor de la Poliția Locală, după un meci aprig disputat. Scorul final 6-4 a fost datorat prestației excelente a atacantului Ion Trăscăian.

Finala mică a fost și ea încinsă. Alba24 și Banca Transilvania au luptat pentru un loc pe podium, după ce echipa jurnaliştilor a fost eliminată de „Elit” în semifinală, cu scorul de 5-0 , iar „bancherii” a pierdut 4-2 cu Poliția Locală. În finala mică, scorul a fost deschis de Alba24, dar locul pe podium a fost decis la penalty, la care Flaviu Popa  a apărat trei lovituri de departajare.

Iată toate rezultatele înregistrate sâmbătă și duminică

Banca Transilvania – Elit, 3-8

Obiectiv – Alba24,  3-9

Dedeman – Banca Transilvania, 3-6

Obiectiv – Prefera, 9-1

Poliția Locală – Alba24, 3-2

Banca Transilvania – Florea Grup, 4-2

Elit – Dedeman, 5-4

Poliția Locală – Prefera, 12-0

Florea Grup – Dedeman, 7-4

Florea Grup- Elit, 3-6

CEC Bank – Elit, 3-4

Poliția Locală – Obiectiv, 6-1

CEC Bank – Dedeman, 6-0

Prefera – Alba24, 2-5

CEC Bank – Florea Grup, 3-0

Semifinale:

Poliția Locală – Banca Transilvania, 4-2

Alba24 – Elit, 0-5

Finala mică:

Alba24 – Banca Transilvania, 3-3 (3-2, după executarea loviturilor de departajare)

Finala mare:

Poliția Locală Elit, 4-6.

La festivitatea de premiere au participat președintele CJ Alba, Ion Dumitrel și Marius Anghel, fostul director al CS Unirea Alba Iulia.

Echipa Alba24.ro a fost alcătuită din Flaviu Popa, Cosmin Nistor, Cosmin Sîmtion, Pamfil Hîrciagă, Alin Apetri, Mihai Mincă, Daniel Vasiu, Dan Anca, Vinicius Zidaru, Bogdan Oniche, Cătălin Crăciun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate