HC Voința Sebeș a pierdut primul meci, de acasă, în acest campionat. Deși primele 20 de minute au condus, experiența echipei oaspete, HCM Oradea și-a spus cuvântul și băieții lui Weber au pierdut cu scorul de  24-30, (13-15).

După o primă repriză în care HC Voința Sebeș a condus mai bine de 20 de minute, handbaliștii antrenați de Alexandru Weber au cedat fizic. În ultimele 3 minute unul din jucătorii de bază, Adrian Țone a fost eliminat 2 minute iar HCM Oradea a preluat conducerea.

HC Voința Sebeș a intrat în cea de-a doua repriză cu un handicap de două goluri (13-15).

În minutul 51, cărțile erau deja făcute HCM Oradea conducea deja cu 6 goluri diferență (21-26) iar Florin Baciu a fost eliminat pentru 2 minute.

În minutul 55 echipa din Oradea a mărit diferența mârcând pentru a 27 oară în poarta lui Medrea Cornel. Pe lângă asta Adrian Cunțan a ratat o lovitură liberă.

Cristian Suciu și Alexandu Țone s-au accidentat în timpul meciului însă au putut continua partida fără probleme.

Alături de echipa din Sebeș au fost aproximativ 200 de spectatori care din păcate au plecat dezamăgiți.

„Am întâlnit o echipa favorită la promovarea în Liga I, nu cred ca au fost peste noi doar că am avut câteva momente în care am pierdut prea ușor mingea și ne-au lovit pe contraatac. Oradea este o echipă cu un buget mult mai mare, cu jucători valoroși dar astăzi nu cred că s-a văzut acest lucru. Urmează un meci la fel de greu pentru noi, în deplasare la Craiova , sperăm să nu facem aceleași greșeli și să ne întoarcem acasă cu victoria și implicit cele trei puncte.” a declarat Cristian Suciu jucător la HC Voința Sebeș

Lotul: Cornel Medrea, Liviu Moga (portari), Adrian Cunțan, Raul Muntean, Silviu Morariu, Cristian Opincariu, Florin Baciu, Iancu Mărginean, Vlad Breaz, Mihai Macarie, Cristian Suciu, Iulian Grozav, Adrian Țone și Alin Cărăgui, Lucian Preda.

Au marcat: Baciu Florin- 7 goluri, Cristian Suciu și Adrian Țone câte 4 goluri fiecare, Mihai Macarie-3 goluri, Adrian Cunțan și Silviu Morariu câte 2 goluri, Vlad Breaz și Alin Cărăgui câte un gol fiecare.

Lotul echipei CSM Oradea: Adrian Galea, Giorgică Cintec, Matei Șerban, Paul Nemenco, Andrei Macavei, Alexandru Fărcaș, Răzvan Fărcaș,Vlad Avram, Eduard Szilagyi, Marius Bistrean, Ștefan Babici, Alin Drăgan, Mădălin Banciu și Silvan Amihăiesei.

Au marcat: Farcaș Alin-8 Goluri, Giorgică Cintec și Andrei Macavei câte 6 goluri, Farcaș Răzvan-4 goluri, Paul Nemenco-3 goluri, Silvan Amihăiesei- 2 goluri, Ștefan Baciu un gol.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate