IMG_20160703_153923Echipa Clubului Sportiv Legiunea XIII Gemina din judeţul Alba a câştigat locul III (medalia de bronz), duminică, la Concursul de Patrulă Airsoft din Deva. Cei şase jucători din Alba Iulia, Sebeş şi Zlatna au trecut cu succes de mai multe probe.

Traseul concursului a cuprins probe de aruncare de grenade, tragere la ţintă, lupta contra altor jucători care pregăteau ambuscade, salvarea unui ostatic şi escortarea acestuia în siguranţă la linia de sosire şi un test de prim ajutor, pentru care a fost oferit un premiu suplimentar, pentru “cel mai bun medic”.

Competiţia a fost organizată de Decebal Airsoft Club la Deva, iar echipa din Alba a fost formată din jucători din Alba Iulia, Sebeş şi Zlatna.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergare, ghetetricouri de la 900 de branduri: tricouri adidas, Jack and Jones, ghete Nike, Pierre Cardin, adidasi Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, adidasi New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

IMG_20160703_153108Clubul Sportiv Legiunea XIII Gemina s-a format spre sfârşitul anului 2012, lansându-şi activitatea în cadrul manifestărilor de 1 Decembrie de acum patru ani. Atunci a derulat competiţia “Cucerirea Cetăţii Carolina”, cu participarea unor jucători din Alba şi din judeţele vecine.

CS Legiunea XIII Gemina organizează săptămânal, gratuit, jocuri sau concursuri de Airsoft şi participă la jocurile şi concursurile organizate de alte cluburi sau echipe din România.

Condiţiile de participare includ cunoaşterea şi respectarea regulilor de siguranţă şi de joc şi echipament protecţie (cel puţin o pereche de ochelari de protecţie) şi o armă de airsoft (replică a armelor reale, ce foloseşte proiectile din plastic de 6mm).

 
 
 

Publicitate

Publicitate