Copiii talentați din cadrul campionatului județean de Juniori E s-au luptat duminică dimineaţa pentru cele trei puncte puse în joc în etapa a șaptea a stagiunii. Derby-ul etapei a fost Europa Alba Iulia – Unirea Juniors, care poate fi considerat şi derby-ul campionatului.

La categoria Juniori E, respectiv copii născuți după anul 2003, a fost un real spectacol în toate meciurile disputate în etapa cu numărul șapte, dar mai ales în derby-ul campionatului: confruntarea dintre echipele care nu au pierdut nici un punct în acest început de sezon, Europa Alba Iulia și Unirea Juniors. Pe lângă dăruința ce o exprimau jucătorii ambelor echipe, pe fața juniorilor se putea citi și concentrarea de care dădeau dovadă.

Etapa de astăzi a început în forță, primul meci fiind derby-ul disputat între Europa Alba Iulia și Unirea Juniors. Copiii antrenați de Alexandru Kalanyos și Ioan Popa au făcut un adevărat spectacol. Cele două formații erau singurele care au câștigaseră toate punctele puse în joc, care dețineau cea mai bună apărare, dar și cele mai multe goluri reușite.

Bătălia a fost câștigată într-un final de Unirea Juniors, formație care a condus pe tot parcursul partidei, la pauză scorul fiind 2-0 în favoarea echipei antrenate de Alexandru Kalanyos. În cea de-a doua parte a jocului, ambele echipe au reușit să marcheze fiecare de trei ori, învingătoare ieșind Unirea Juniors, care s-a impus cu scorul de 5-3. La finalul partidei, unii juniori nu și-au putut controla supărarea și și-au exteriorizat sentimentele prin lacrimi, fapt ce avea să scoată în evidență seriozitatea de care au dat dovadă și cât de mult suflet pun în tot ceea ce fac.

Pe tot parcursul partidei, copiii au fost susținuți de pe margine de către părinți și de cunoștințe care au venit într-un număr mare la baza „Winners Club Țălnar” pentru a-și susține copiii. Atmosfera a fost una foarte frumoasă pe tot parcursul meciului, spre bucuria juniorilor, susținuţi de o galerie gălăgioasă.

Vezi toate rezultatele din etapa a 7-a:

Europa Alba Iulia 3  –  5 Unirea Juniors
LPS Sebeș 8  –  1 Viitorul Alba Iulia
Kinder Alba Iulia 0  –  7 Viitorul Aiud
Unirea Alba Iulia 6  –  0 Viitorul Abrud
Rival Alba Iulia 3  –  5 CF Metalurgistul 1939 Cugir

 
 
 

Publicitate

Publicitate