IMG_0959Surprize, surprize în Cupa României. Dalia Sport Daia Română a învins fără drept de apel Arena Alba Iulia cu 2-1. Golurile partidei au fost marcate de Al. Stan (autogol), H. Marian, iar pentru echipa lui Fogoroși a înscris Brânză. 

Dalia Sport Daia Română a fost mai motivată decât Arena Alba Iulia în partida din semifinalele Cupei României contra celor de la Arena Alba Iulia.

În minutul 26, Stan a înscris un autogol superb, după o centrare de pe partea dreaptă a celor de la Daia, Stan a înscris în propria poartă în stil de mare atacant.

În minutul 53, Horațiu Marian a făcut 2-0 cu o lovitură de cap, iar scorul final a fost stabilit de Brânză.

În ultimele minute un spectator l-a lovit pe David Florea în cap, iar în urma loviturii, patronul echipei Arena s-a ales cu capul spart.

În urma acestui succes, Dalia Sport Daia Română va juca finala Cupei României, faza județeană. În acest moment ultimul act al cupei este programat la Galda de Jos, dar nu ar fi exclus ca aceasta să se desfășoare la Alba Iulia pe stadionul „Cetate”.

Iată cele două distribuții:

Dalia Sport Daia Româna: Cibu, G. Scheau, H. Marian, Hileagă, Em. Dragomir, Bumbu, M. Coman, D. Oancea, Deaconu, G. Jurcă. Antrenor: Doru Oancea.

Arena Alba Iulia: Cotoară – Stan, Circov, Sîmtion, Boanchiș, Dendiu, Găldean, D. Florea, Cip. Brânză,  Oniche, Hârciagă. Antrenor: Fane Fogoroși.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate