DSCN1195 Sâmbătă, 27 mai, în incinta sălii de sport din cadrul Colegiului Național „David Prodan” Cugir s-a desfășurat prima ediție a „Cupei CSO Cugir” la box.

La evenimentul organizat de către Clubul Sportiv Orășenesc Cugir în parteneriat cu Primăria Orașului Cugir au participat pugiliști legitimați la cluburi din Cugir, Sibiu, Râmnicu Vâlcea,Turda și Câmpia Turzii, acestea fiind: CSO Cugir (antrenori:Gheorghe Constantin,Gheorghe Romaniuc),CSM Sibiu (antrenor:Emil Bihoreanu), Box Club Chimia Râmnicu Vâlcea (antrenor:Gheorghe Mugescu), Box Club Trif Turda (antrenor:Ioan Trif),CSM Câmpia Turzii (antrenori:Gheorghe Roșca și Florin Ionuț).

Arbitri din partea Federației Române de Box : domnii Sorin Clonța (Orăștie)-arbitru și judecător de ring-membru în Colegiul Central al Arbitrilor ai Federației Române de Box, fost pugilist și el la Cugir, câștigând titlul de campion național la categoria ,,Muscă’’ pentru clubul Metalurgistul Cugir și Alin Boabar (Sibiu)-arbitru republican.

Lotul CSO Cugir a participat la acestă competiție cu următorul lot: Sebastian Antonie, Georgiana Povinescu, Cristina Stroia, Beniamin Roșu, Mihai Hristea, Claudiu Viziteu, Cristi Duțescu.

În gala amicală de box s-au desfășurat 11 meciuri pe trei categorii sportive: copiii, cadeți, juniori. După disputarea meciurilor au fost înregistrate următoarele rezultate:

Copii:

30 kg:Lăcătuș Lucian (CSM Sibiu) c.p.-Alexandru Vințer (CSM Câmpia Turzii)

34kg:Ionuț Budu (CSM Sibiu) – Mihai Văduva (Chimia Râmnicu Vâlcea) c.p.

32 kg: Sebastian Antonie (CSO Cugir) – Lucian Bisoc (CSM Câmpia Turzii) c.p.

Fete: 46 kg: Georgiana Povinescu (CSO Cugir) c.p. – Cristina Stroia (CSO Cugir)

Cadeți:

33 kg: Ciprian Dumitru (Chimia Râmnicu Vâlcea) – Beniamin Roșu (CSO Cugir) c.p.

32 kg: Cosmin Bisoc (CSM Câmpia Turzii) – Ciobi Szanti (CSM Câmpia Turzii) c.p.

52 kg: Mihai Hristea (CSO Cugir) – Alexandru Suciu (Box Club Trif Turda) c.p.

Juniori:

48 kg: Sebastian Moldovan (CSM Câmpia Turzii) – Ioan Mureșan (Box Club Trif Turda) c.p.

60 kg: Claudiu Viziteu (CSO Cugir) – Ionuț Macovei (Chimia Râmnicu Vâlcea) c.p.

70 kg:Cristi Duțescu (CSO Cugir) câștigător prin abandonul adversarului în prima rundă – Rizoiu Dan (Chimia Râmnicu Vâlcea)

50 kg: Adrian Coc (CSM Câmpia Turzii) – Horațiu Crăciun (CSM Sibiu) KOT R1.

O astfel de gală nu a mai fost organizată la Cugir de aproximativ 25 ani. La finalul fiecărei partide câștigătorii, dar și învinșii au fost premiați cu câte o cupă-medalie și diplomă de către președintele Clubului Sportiv CSO Cugir – Adrian Mihai și de către Mihai Conțan – vicepreședintele CSO Cugir.

În pauza galei au fost premiați cu diplome omagiale oferite de către Federația Română de Box pentru meritele aduse de-a lungul timpului boxului cugirean patru foști pugiliști cugireni: Constantin Gheorghe, Gheorghe Romaniuc, Mircea Marian și Florin Radu.

Nu au fost uitați nici organizatorii care au fost și ei premiați, premiul fiind ridicat de către președintele CSO Cugir- Adrian Mihai. Premierele fiind făcute de către arbitrul și delegatul FRB, Sorin Clonța.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate