IMG_7352CSU Alba Iulia a învins marți seara în fața propriilor suporteri echipa Valosun Brno, cu scorul 100-67 (pe sferturi, 26-14, 22-17, 25-22 și  27-14) la capătul unui meci dominat clar de echipa din Alba Iulia. În urma acestei victorii, CSU Alba Iulia termină grupa din Liga Europei Centrale pe locul doi, cu șase victorii și două înfrângeri. 

În primul sfert, CSU Alba Iulia a condus cu 26-14, asta după ce în primele 2 minute și 55 de secunde echipa vizitatoare nu a reușit să marcheze niciun punct.  Sfertul secund a dus detașarea pe tabelă, ceea ce a făcut ca la pauza mare scorul să fie 48-31 în favoarea echipei din Alba Iulia.

După pauză, echipa din Alba Iulia a luat avans și mai mare pe tabelă, spre mulțumirea celor aproximativ 250 de suporteri. După trei sferturi, CSU Alba Iulia conducea cu 73-53.

În ultimul sfert, echipierele din Alba Iulia au menținut distanța de 20 de puncte înregistrată după al treilea sfert, iar Tiffany Brown și fetele au făcut spectacol pentru suporterii aflați în sală. În ultimele 90 de secunde, pe teren și-au făcut apariția și junioarele Mihaela Gherman și Sica Cuzic.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Breanna Salley 25, Sasa Cadjo 18, Tiffany Brown 15, Alexandra Uiuiu 9, Chastity Reed 9, Khadijah Wittington 5, Ildiko Nagy4 și Anemarie Părău 2.

Alba Iulia vrea organizarea final four din CEWL

Echipa din Alba Iulia s-a calificat în play-off-ul CEWL, iar șefii clubului albaiulian încearcă să ofere o nouă surpriză fanilor din orașul Unirii. După organizarea final four-ului din Cupa României, acum conducătorii CSU încearcă să aducă final four-ul din CEWL la Alba Iulia.

Aplauze „grozave”

IMG_7445Echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia a avut parte marți seara de un suporter special; este vorba de atacantul Gicu Grozav, în prezent jucător la Terek Groznîi. Aflat în vacanță la Alba Iulia, Gicu a venit să susțină CSU Alba Iulia în meciul cu Valosun Brno.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani va reveni cel mai probabil în țară la începutul lunii martie, când pe Arena Națională se va juca amicalul România – Argentina.

 
 
 

Publicitate

Publicitate